Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Násilník a kriminálník zvaný Butcher je přiveden zpět k životu vědcem, který experimentuje s elektřinou. Butcher se tak stane nezranitelným a jako němé individuum se vrací vykonat pomstu na těch, kteří zavinili jeho popravu... (ČSFD.cz)

Recenze (12)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nijak výnimočný film o vzkriesenom zločincovi, s drsnou prezívkou Mäsiar (Butcher), ktorý sa post-mortem mstí tým, ktorých viní za svoju popravu. S nadľudskou silou a telom, ktoré ustojí aj zásah z bazuky, likviduje jedného za druhým. Popri čom si to zlizne sem tam aj nejaký policajt alebo doktor. "Indestructible Man" je taký obyčajný, starý, hollywoodsky horrorový thriller. ** ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, proč hvězdy předchozí éry 30. a 40. let v následující dekádě degradovali na parodii sebe sama? Vždyť to byla obrovská škoda, nechat ladem vynikající talent třeba Lona Chaneye a využívat ho jen v tuctových westernech a silně podprůměrných thrillerech, jakým je i tento. Chaney Jr. z tohoto filmu totiž opět ční - nejen v herectví překonává všechny tak o dvě třídy, jeho postava znovuoživeného Řezníka (škoda, že se divák vlastně nedozví, proč se tomuto zločinci tak přezdívá... i když je to možná dobře, třeba by potom nebyl až tak sympatický :-) je jediná životná, nestrnulá a nepřehrávající. Navíc se dobře hodí do špinavých ulic města - za prostředí taky bodík pro tvůrce. Ale to je vše- Příběh je hrubě neoriginální, podobné filmy se ve 40. letech točily jak na běžícím pásu (a hrál v nich buď Karloff, nebo sám Chaney), a ani o desetiletí později scenáristé nedokázali přijít s jediným novým nápadem. Celý příběh je statický, omšelý, nezajímavý a unavený jako Lon Chaney, který se právě probudil po vlastní smrti. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Bohuzel film z kategorie "Neni nutno videt", aneb standardni cernobile becko... Zajimave je, ze bezne americke vezenske obleceni nejevi znamky spaleni, prestoze v nem obleceny zabijak je popalen plamenometem... nebo jsem to nejak spatne pochopil a pomoci onoho experimentu, kterym bylo monstrum privedeno zpet k zivotu (a stalo se nezranitelnym), byl "zacarovan" i jeho odev? .......Ale ted vazne: Hlavni zenskou postavu zde hraje Marian Carr, takze ja byl nakonec samozrejme velmi spokojen, ...a na nektere sceny ve kterych nebyla, jsem zkratka pouzil tlacitko >FF>. Priznavam... :-) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem obstojné béčko z 50 let který hlavně zachraňuje Chaney coby Butcher. Chaney byl skvělej herec, tady sice sem tam přehmátl ale jinak zahrál záporáka slušně. Konec byl sice blbej, a to nemluvím o scénách ze střechy kdy Butcher hází lidi ze střechy, tyhle scény byly vyloženě odfláknuty. Film je celkem rychlý a ani moc nenudí. 3*. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Popálený ksicht, pěkné. Ženské, velmi pěkné (myšleno jejich těla). Je zcela zbytečné cokoli dál psáti, páč Lima is THE GOD of comments. Alespoň některých, hehe.;-) Je ovšem smutné a nefér, že Nezničitelný Muž....nebyl zase nakonec tak nezničitelný. Fňuk. Já bych ho nechal přežíti všechno a aby zlikvidoval každého, kdo se mu postaví do cesty. To by byl trhák!!! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Lon Chaney (Charles Benton) tu neprehovorí počas celého filmu, až na výnimku hneď v úvode odohrávajúcom sa v jeho väzenskej cele. (beso74)

Reklama

Reklama