Reklama

Reklama

Marvels

  • Slovensko Marvels (více)
Trailer 21

Obsahy(1)

Carol Danvers (Brie Larson), známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan (Iman Vellani), alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau (Teyonah Parris), z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír. (Falcon)

(více)

Videa (20)

Trailer 21

Recenze (366)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že Marvel půjde proti trendům a již počtvrté za 2 roky nám naservíruje film pod dvě hodiny. Otázkou je, jestli to není pouze z nouze ctnost, jelikož Marvels má akorát hlavní tři hrdinky, které mě samy o sobě nevadily, ovšem jinak naprosto tuctový děj s úplnou nuznou a absolutně nezajímavou záporačku (jméno herečky si nechci zapamatovat a doufám, že už ji nikdy neuvidím) a bohužel, již pro Marvel tradičním, humorem pro děcka, který mě otravoval od začátku až do konce a ani jednou jsem se nezasmál. Zvláště Kamalina rodina mě extrémně otravovala a je absurdní, jak se snaží dát Disney prostor menšinám a již v seriálu z nich dělá hloupé národnostní karikatury. No, ani Fury to nezachránil. Jedničku mám kupodivu i přes tehdejší hejt hodně rád, byl jsem na ní v kině několikrát, ale tady tu třetí hvězdičku zachránila jen a pouze potitulkovka. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zlatokop Disney by si mal v tomto odnoží ( Marvel ) vstúpiť do svedomia. Miešať haky paky TV série zo streamov, z kino snímkami ( aj keď cieľ bol jasný, ale dojazd zlý ), uvedomiť si že komiksovky sú pre chlapcov, mladíkov a chlapov, čiže ako muž nevie narábať so ženskou látkou, žena nikdy nebude schopná narábať s tou chlapskou ( viď Chloé Zhao a jej ETERNALS ). Už konečne zabudnite na gender a rasy a dajte námety do rúk ľudí, ktorí vedia ako s tým narábať. Ísť marxistickými kvótami voči filmovej kvalite? Tak potom sa nedivte, že blockbustery prepadávajú. Ľudia majú názor a ten je najpodstatnejší. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[64%] Viděno v kině. No, že já na vše možné vlezu do kina. Ale chtěl jsem si udělat obrázek, jak moc je to špatné, když už byl film odsouzen několik týdnů či spíš měsíců předem. Takže, řeknu asi takhle … Celkově po všech stránkách se to na marvelovky typu Iron Man, Avengers apod rozhodně nechytá. Ale s tím musí přece divák tak nějak trochu už počítat. U tomhle snímku je trochu problém s krátkou stopáží. Nedá se tam pořádně narvat zajímavý děj, emotivní momenty, víc zapamatovatelné scény apod. Navíc už je to takové dokola s těmi superhrdiny. Nové tváří nikoho asi moc v téhle sérii nezaujmou. Brie Larson mě ale celkem bavila, stejně jako Teyonah Parris. Zato taková Iman Vellani hrající Kamalu – tak té jsem se přímo děsil, neboť v jejím seriálu Ms. Marvel mě pěkně otravovala. Ale zde jsem ji nějak snesl. To její pištění a rádoby husté slovní reakce jsem nakonec přežil, a i mě sem tam zabavila. Potěšil i Samuel L. Jackson, i když zde byl docela zbytečně už. Akce není moc zapamatovatelná, prostě digibordel, ale vizuálně to nebylo nejhorší. Záporná ženská postava mě vůbec neoslovila teda. Ke konci jsem se ale dost zasmál při scénkách „žracích koček“. Víc k tomu asi nenapíši. Tak jako tak je to dost obsahově nevýrazné a i zbytečné, ale já se celkem dobře bavil, na to 1 vidění to bylo slušné. Znám ještě o něco horší Marvel kousky. Nebyl to vyloženě průser. Tohle mělo potenciál větší, ale holt už toho bylo natočeno dost … PS: Po titulková scéna je ale nečekaně dobrá. ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Začal bych dobrýma zprávama: pouze jedna potitulková scéna, je to krátké (pocitově nekonečné) a třetí díl nevznikne. Tím jsem dobré zprávy vyčerpal. Jak je možné že jsem dal odpad? Vedle Marvels je i Třetí díl Antmana kvalitní film. Druhý Thor je veledílem a Čtvrtý Thor je zábava se skvělým záporákem. Proč tohle píšu? Protože Marvels jsou neskutečná sračka, kterou snad producenti nebo Kevin Feige nemohli na zkušebních projekcích vidět. Koho proboha napadlo tohle poslat do kin? Proč to nezničili podobně jako Warneři nedávno Catwoman? Naštěstí si teďka dá Marvel na chvíli klid, protože vyrábět filmy kde jsou pouze nezajímavé postavy (komukoliv chybí charisma), je to poslední co potřebuje. PS: Ve filmu podle mě neexistuje ani jeden záběr, který by neobsahoval digitální trik. K něčemu takovému co se navíc celé odehrává ve vesmíru se hodně těžko hledá nějaký pozitivní vztah. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

To kyselo je moc kyselý, ten bramborák je moc bramborovej... A ten od první upoutávky odlehčeně se tvářící film se třemi hrdinkami je moc o hrdinkách a navíc je odlehčený. Ach jo. Marvels se mi moc líbily snad díky tomu, že jsem nečekal druhou Občanskou válku, snad díky tomu, že mi nevadí přepnout a dívat se na různé filmy různýma očima. Takže jsem se bavil nejen souhrou ústřední trojice, ale i hledáním té souhry, v němž nejdůležitější roli sehrála dokonalá Iman Vellani jako Kamala. Těžko si představit lepší průvodkyni příběhem Marvels než nadšenou náctiletou holku, která se konečně dostala ze seriálu do filmu a od snů k jejich uskutečnění. Film je lehoučký, zábavný, barevný, má pochopitelně konající záporačku, naprosto skvělou hudbu (Laura Karpman by měla udělat nějaké Star Wars, prosím) včetně muzikálové pasáže, v níž si Disney tak trochu střílí sám ze sebe, nápadité akční pasáže s prohazováním postav, odzbrojující humor ve scénách typu "Nick Fury a Kamalina rodina", jako vystřižený z Emmerichových bijáků,... A taky tam jsou kočičky a Cats! Za poslední dobu nejsympatičtější marvelovka. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (15)

  • Nia DaCosta je první Afroameričankou, která režírovala film studia Marvel. (KGBelik)
  • Se stopáží 105 minut se jedná o nejkratší film MCU. (DJMaroko)

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

včera

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

03.01.2024

Pouť jihokorejského herce po marveláckých cestách skončila ještě před svým ambiciózně naplánovaným začátkem. Oficiálního potvrzení toho, že se Steven Yeun (Živí mrtví, Neporazitelný) objeví v… (více)

Reklama

Reklama