Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Franta si z minulého setkání s Liborem odnesl akorát modřiny a nemá proto nejmenší potřebu návštěvu opakovat. Jenže se mu u dveří objeví krásná Tereza, která se s rodiči nedávno do domu přistěhovala a potřebuje službičku, jež zahrnuje právě Libora. Naštěstí se ukáže, že má nevrlý důchodce své slabé místo. Anna se zase snaží nenápadně komunikovat s Martinem, zatímco Libor si vzal do hlavy, že na domácím úkolu pro Lojzu všem dokáže, že je pořád ještě hlava rodiny. Na pomoc si ale vezme nejhoršího možného společníka. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (3)

  • V čase 12:50, když Petr (Petr Vršek) zadává do Google text „Hejného metoda“, je možné dle adresy v horní liště vidět, že se ve skutečnosti nejedná o stránku Google, ale o soubor uložený na disku počítače. (David7)
  • V čase 2:44 říká Anna (Zita Morávková), že učitelka poslala nějaké úkoly. Nicméně jméno uvedené v hlavičce e-mailu, z nějž úkoly přišly, je Milan28. (David7)
  • V čase 1:14 má Franta (Jakub Nemčok) na hlavě ochrannou pomůcku pro hereckou akci. Nicméně v dalším záběru již ochranný prostředek z jeho hlavy zničehonic zmizí. (David7)

Reklama

Reklama