Reklama

Reklama

Tel mi sseomding

Trailer

Obsahy(1)

Pokud se detektiv Cho ještě nenachází na úplném životním dně, pak určitě aspoň v jeho těsné blízkosti. Jeho matka právě zemřela na vleklou chorobu a v práci čelí Cho podezření, že účty za nemocnici za něj platil mafiánský boss. Následující případ tedy může být zrovna tak jeho poslední. A že by to byla působivá tečka: ve městě začal řádit vrah, se zálibou rozřezávat těla svých obětí na kusy, ty vzájemně proházet a umístěné v pytli na veřejném místě je policistům nechat jako hrůznou hádanku na osamělé večery. (kiddo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle mne bohužel "nevzalo" tak, jak jsem zřejmě očekával ... Utahaný, zbytečně dlouhý, podivně střihově zvládnutý scény, divná zápletka ... kterou sem nějak moc nechápal ... Nebo spíš nechápal v čem by měla být její výjimečnost, takový to "WOW" ... V podstatě čistá kriminálka s pár hnusáckejma scénama. Neoriginální (všechno tu už bylo ...). Atmosféra mne rozhodně nedostala, kromě 1:19, to byl mazec ... Závěr jsem předpokládal ... Takovej průměr. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

To bych nečekal, že film o vrahovi, co zabíjí a následně rozřezavá těla lidí, co měli něco do činění s jednou tichou kráskou, a postupně je dává nalézt policii, může být taková nuda. Po pořádné atmosféře ani stopy, děj se posunuje odnikud nikam a hlavní tichý policista je ve skutečnosti lehce natvrdlý. Nic moc, mohlo to být mnohem lepší. (5/10) ()

Reklama

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Podivný a přehnaně zdlouhavý mix Ôdishon a Se7en. Předvídatelné právě svou snahou "a teď sem dáme šokující překvapení" a plné krve v nemalém množství, kterážto je ovšem tradičním neduhem korejských filmů - Korejci snad mají v průměru o 10 litrů více, než zbytek světové populace, či co. Oceňuji hudbu, zejména jistou píseň od jisté kapely. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Poměrně povedený thriller, kterému k dokonalosti mnoho nechybí. Tou troškou myslím hlavně závěr, který ne že by byl hloupý, ale po jedné pointě následuje ještě další, která už není tak pochopitelná a staví celý příběh do jiného světla. Za vyzdvihnutí ale rozhodně stojí herci včele s minimalistickým Han Suk-kyuem a vynikající soundtrack, netradičně tvořený hlavně západními skupinami (např. Placebo). ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V Soule začína úradovať nebezpečný sériový vrah, ktorý svojim obetiam oddeľuje časti tela, navzájom ich torzá zamieňa, aby bolo jasné, že obetí je, alebo bude, omnoho viac. Nezanecháva takmer žiadne stopy, iba rôzne, neurčité odkazy. Prípadu sa ujíma detektív Cho, ktorý je obvinený z korupcie. Jeho ťažko chorá, umierajúca matka už rok neopustila nemocnicu, pričom účty za zdravotnú starostlivosť by mal údajne uhrádzať jeden z miestnych gangstrov. Jediný spôsob ako môže Cho očistiť svoje meno, a vyhnúť sa tak obvineniu, je kompenzácia v podobe dolapenia "skladačkového" zabijaka. Škoda preškoda. Solídny príbeh "zabíja" prehnane dlhá stopáž, občasné, nudné pasáže, a (hlavne!) pomerne veľmi rýchlo predvídateľné rozuzlenie záveru (teda aspoň čo sa identity vraha týka). Nemôžem tvrdiť, že by bol "Tell me something" vyslovene sklamaním, no v konkurencii podobných snímkov, ako napr. kultový "Seven", alebo divákom menej známi "Memories of Murder" či "I saw the Devil" - absolútne nestíha. Pár pekných gore záberov + zistenie určitých faktov v úplnom závere potešilo. O trošku lepší priemer - 60%. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama