Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda by chcela, aby ju niekto miloval. Carl miluje svoju ženu Lee. Lee robí všetko preto, aby ju miloval Calvin. Calvin hrá Nicholasa, ktorý zistí, že miluje Catherine. Catherine, ktorá je v skutočnosti Francescou, nachádza pravú lásku a Gus miluje sám seba. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

hell_boy 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, co tím chtěl Soderbergh říci. Na druhou stranu mě to ani nezajímá, poněvadž tento snímek nemá co nabídnout a řadí se po bok zmaštěného Solarisu a nevýrazného Trafficu. Tato prapodivná sonda mezi Hollywoodskou smetánku mě jen ujistila v tom, že Soderbergh neumí točit inteligentní filmy a měl by se soustředit na komedie typu Dannyho parťáků, což je IMHO jeho jediný koukatelný film. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Ano, Steven Soderbergh je úspěšný a talentovaný režisér, ve filmu účinkují známí a talentovaní herci, rozpočet byl adekvátní, producent nažhavený, zkrátka a dobře existovaly všechny předpoklady pro dobrý a úspěšný snímek. Tenhle film má jedinou chybičku - vůbec nefunguje. Ať už je to nedotaženým scénářem nebo režijním vedením a nejspíš obojím dohromady, ale výsledek je pro mě víc než rozpačitý. Ušlechtilá nuda ve zmateném ději. Celkový dojem: 30 %. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Soderbergh má u mě tímhle filmem velký plus. Po sérii úspěšných a jistě i vyčerpávajích kousků si dal oraz a udělal na nás dlouhej nos. A myslim, že si byl dobře vědom, že to "gesto" bude něco stát, tomu řikám frajeřina s velkym F. Kromě toho mě ta zmatečnost - formální i obsahová - opravdu pobavila. ()

FoxMulder 

všechny recenze uživatele

Je to zajímavé cvičení, co všechno je člověk schopný ještě uhlídat ve filmu... ve filmu... ve filmu:-) Bohužel nic víc. Možná ještě jakési vyrovnání se erotikou či sexem. Všichni tam z toho dělají šílené drama a přitom je to vlastně naprosto normální věc. K tomuhle americké veřejné mínění asi ještě nedspělo. Možná na to chtěl americké publikum Soderbergh upozornit. Na toto téma myslím ale existují podařenější snímky. Jako vztahové drama to taky nefunguje, protože je to příliš povrchní, zmatečné a postavy jsou vesměs ne moc sympatické a tak nějak z jiného vesmíru. Možná tomu porozumím až mi bude 40. Allenovi filmy mi ale měly co říct i v 18... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Soderbergh si robí srandu zo zavedených filmových postupov. Viac si ale robí srandu z diváka, pretože ten dlho nevie, že si z neho robí režisér srandu. Film určený na pondelkový večer na čt2 na záver amerického nezávislého leta. Toto pozerať v multiplexe by bolo ťažké psycho. Jedna kamarátka mi hovorila, že bola na tom v kine a približne polovica divákov v priebehu filmu odišla. Myslím, že nakoniec aj ona. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení trvalo 18 dní. Většinu času využíval Steven Soderbergh ruční kameru. (Taninaca)
  • Podle Davida Duchovnyho měl mít ve scéně, kdy ho masíruje, Mary McCormack skutečnou erekci. Nějak mu to ovšem "nešlo", a tak musel být použitý umělý penis. (Taninaca)

Reklama

Reklama