Reklama

Reklama

Control Z - Season 1 (2020) (série)


Oběti (S01E02)

(epizoda)
  • Mexiko Víctimas

VOD (1)

Obsahy(1)

Anonymní hacker dál prozrazuje tajemství studentů a má to dalekosáhlé následky. Přátelství čelí zkouškám a Sofia se pouští do pátrání. (Netflix)

Recenze (2)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je jednoznačne vidieť nielen že sú herci starší ale rovnako tak riešia problémy ktoré zrovna nie sú najpálčivejším problémom žiakov ktorí navštevujú posledný ročník strednej školy. Sebavedomý výstup transIsabelly voči učiteľovi tento fakt iba zdôrazňujú a celkovo dialógy vyznievajú trápne. Jediné čo možno hodnotiť kladne je vyobrazenie faktu ako im záleží na tom čo si o nich myslia druhý. A prirodzene skorumpovaný politik. To posledné chýbalo k liberálnej dokonalosti. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daná situace nabírá na intenzitě. Logicky tak dochází ke sporům, nepřátelství a schválností. Vývoj děje se ale tak trochu plácá v atraktivnosti vytvořit beznaděj postižených, kteří spíše naopak vyvolávají dojem, že se tím sami náramně baví. I když je fakt, že u takovýchto interiérových televizních počinů se nejedná o nic ojedinělého. Jinak mimochodem, slovo paparazzi by se mělo asi přehodnotit. Kam se na někoho takového hrabou studenti doslova přilepení s telefony v rukou na aktérech bouřlivého dialogu na konci této části a všichni svorně si je natáčející. To už je skutečně mazec. ()

Reklama

Reklama