Reklama

Reklama

Na nože: Glass Onion

  • USA Glass Onion: A Knives Out Mystery (více)
Trailer 3

VOD (1)

Proslulý detektiv Benoit Blanc vyrazí do Řecka rozmotat spletitou záhadu, ve které figuruje jeden miliardář a nesourodá parta jeho přátel. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (588)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Přestože mi byl film celkově sympatický, příjemně se mi na něj koukalo a od samého začátku jsem se do něj "zažrala", po rozmotání zápletky jsem trochu neuspokojená. Nevadí mi ani tolik, že charaktery byly trochu plošší, že tam ta původní atmosféra nebyla, a že to ani herecky nebyl bůhvíjaký koncert. Zklamáním pro mě bylo spíš zakončení... po jedničce jsem si představovala prostě něco fikanějšího. 3,5* ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $40miliónov║ Tržby USA $13,280,000║ Tržby Celosvetovo $13,280,000▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Do kelu prvú polhodinu si tukáte na čelo, že na čom toto vlastne frčí. Úplný haluzný miš maš, herci ako na tripe, dokonca dosť otravný, až sú obavy čo ďalšie takmer dve hodiny môžu priniesť, keď to bolo tak vychvaľované!? No ale príchodom na zbohatlkov ostrov sa to rozbehne do správnych "detektívnych" koľají. Naberie to na správnych obrátkach a tie niečo cez dve hodiny ubehnú ako voda. Neskutočná gradácia s flashbekami. Na černošku Janelle Monáe sa pozerá dobre, je veľmi sympatická a v konečnom výsledku aj najviac strhne.  /80%/ ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Ešte pred spustením som si uvedomil ako dlho musí človek listovať a hrabať na Netflixe , kým nájde niečo čo stojí za ten strávený čas. Pokračovanie nesklamalo, ale predsa len je to o niečo slabšie ako prvý film. Tento sa až moc snaží diváka ohúriť, rozosmiať a zamotať hlavu. Väčšinou sa to darí a veľkú zásluhu na tom má dobré obsadenie. Účasti E. Nortona som sa veľmi potešil, pretože môj kedysi veľmi obľúbený herec za posledných 10 rokov akoby ani neexistoval. Dobré obsadenie drží film aj v slabších momentoch a keď sa vám bude zdať že je to nejaké až moc záhadné a prekombinované, tak vás poteším, že v závere bude všetko úplne jasné. Chudák Mona Lisa...70%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vítejte, parto. Nedáte si pŕed vraždou koktejl?" Já bych si s dovolením dal. Rád totiž poválím na jazýčku něco chutnýho, když se dobře bavím. A tohle mě bavilo, i když to mělo do rafinovaný detektivky dost daleko. Jenže když strejda Google praví, že nejlepším světovým detektivem je Benoit Blanc, tak si to s ním užijme. Narušujme, vydělávejme, vražděme i objasňujme. A bavme se. Mě nejvíc bavil internetovej bojovník za práva mužů Duke, skvěle se mi dívalo na Whisky a vtípek se Serenou byl skvělej. Takže za mě to byl fajn nenáročnej filmovej  večer. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Poutavá a hravá detektivka podruhé, jenom že tentokrát mi (subjektivní) tolik nesedlo prostředí, případ a ani co se týče herců & postav. No a nejsem vysazen na výstřední superboháče, jako trapně a pokrytecky mnozí… Tedy: zklamání, oproti jedničce mínus ten wow pocit top nadšení, není to ten samý vrchol (zdaleka), ale je to OK. ()

Galerie (347)

Zajímavosti (28)

  • Bautista bol očarený hereckými výkonmi svojich kolegov: "Všetci boli tak dobre obsadení. Pracoval som s niekoľkými mojimi kolegami a bol som očarený ich výkonmi a tým, ako dobre sa adaptovali na tieto postavy." Bautista tiež poznamenal, že postavy sú „výraznejšie“ ako tie v Na nože (2019) a že aj pokračovanie je lepšie ako jeho predchodca. (Arsenal83)
  • Craig prezradil, že Bautista bol úplne iný, ako pri nakrúcaní Spectre (2015): "Pri nakrúcaní Bonda sa nezdal byť najšťastnejším človekom, tentokrát to bol úplný opak. Bol jednoducho veľmi zábavný a vždy sa usmieval, bol šťastný a oveľa viac komunikoval." (Arsenal83)
  • Scenárista a režisér Rian Johnson přirovnal svoji práci na této sérii k tomu, co kdysi dělala Agatha Christie se svými knihami: „Pokaždé děláme něco nového a vzrušujícího.“ (Updated_Cake)

Související novinky

Třetí Na nože dostalo název a nabírá obsazení

Třetí Na nože dostalo název a nabírá obsazení

dnes

Detektiv s výrazným jižanským přízvukem, Benoit Blanc, se vrací řešit nový podivuhodný případ... svůj zatím nejnebezpečnější. Jak už bylo dříve avizováno, z chválené detektivky Na nože režiséra Riana… (více)

Rian Johnson už pracuje na třetím Na nože

Rian Johnson už pracuje na třetím Na nože

16.10.2023

Režisér a scenárista Rian Johnson (Star Wars: Poslední z Jediů) zaznamenal se svou detektivkou Na nože takový úspěch, až to vedlo k akvizici práv Netflixem a objednání hned dvou pokračování. To první… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama