Reklama

Reklama

Velká květinová bitva

(pořad)
  • Velká Británie The Big Flower Fight
Trailer
Reality-TV
Velká Británie, 2020, 33–43 min

Účinkují:

Natasia Demetriou (moderátor), Vic Reeves (moderátor)

VOD (1)

Obsahy(1)

Deset dvojic floristů, sochařů a návrhářů zahrad se v přátelském souboji utká o to, kdo vytvoří největší a nejodvážnější zahradní sochy. (Netflix)

Recenze (3)

Saxicola 

všechny recenze uživatele

Floristická obdoba Baking Impossible. Přehlídka kolosálního plýtvání materiálem na výrobu objektů, které jsou ve většině případů naprosto hnusné, a to včetně těch vzorových na ukázku, jak by to mělo vypadat. Přesto na to fascinovaně zíráte a dokonce se i těšíte, co za ptákovinu vymyslí příště. Bohužel hlavně první díly trpí tím, že nestíhají předvést všechny účastníky a jejich výrobky, takže se v dalších dílech divíte, kde se tam ti lidi najednou proboha vzali. Naštěstí není mezi účastníky nikdo, koho byste nejradši přizabili, na druhou stranu vám nikdo z té plejády víceméně bizarních postaviček nikdo zvlášť nepřiroste k srdci. Což je určitě pozitivním vkladem režie a produkce, protože fakt nesnáším, pokud se divákovi od začátku účastnící nějaké show tlačí v podobě předem určených rolí. To tady absentuje, a za to patří dík. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky floristiky nebo vůbec květin hodně zajímavé i když leckteré úkoly jsou hlavně o tesařině a statice.... ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Kytky vlevo, kytky vpravo, kytky uprostřed. Slušná show. Na některé věci se pěkně kouká, ale zároveň je to hrozné mrhání.  Rozhodnutí porotců nepůsobí nijak pochybně ani v rámci vyřazování ani vítězů, což je jedině dobře. Soutěžící docela rozmanitá směska, tedy další pozitivum. V prvních kolech už klasický problém podobných soutěží, kdy není dost času na množství soutěžících a tak jsou mnozí sotva zahrnuti. Zde dotaženo do extrému v úplně prvním díle, kde při vyhlašování ani některé výtvory neukázali. Později už se tohle naštěstí nedělo. Celkově to ničím neohromilo, ale zabavilo to slušně. 65 %. ()

Reklama

Reklama