Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nacházíme se na slunných plážích v Los Angeles, které se staly velmi nebezpečným a smrtícím místem, místem hrůzy. Lidé se zde totiž ztrácejí, cosi záhadného je vtahuje pod písek. Dokáže někdo této záhadě přijít na kloub, aby byly pláže opět bezpečné? (Chupacabre)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už Spielberg prispel, že neukázať žraloka bolo tou najlepšou vecou ako zveľadiť napätie. Tu sa podarilo niečo podobné. Aj keď vyústenie bolo pre mňa pomerne slabé, očakával som naozaj niečo iné, čo je ale možné brať aj ako plus, keďže si na konci nepoviete ,,ja som to tušil´´, je to viac ako podarená raritka. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Můj první zářez do hororových osmdesátek a hned taková příšerná kravina. Písečné mostrum pod pláží je sice dobrý nápad, ale protože se ukáže až ve finále a na krev nezbyly peníze, jediná akce co ve filmu uvidíme je pár lidí pohlcených pískem. A protože to dohromady vyjde tak na pět minut, zbytek filmu se kecá, kecá a zas kecá. Pomalé tempo ještě podtrhuje zoufale nepadnoucí jazzová hudba a nezajímavé postavy v čele s příšerně nesympatickým policajtem Burta Younga a celková lacinost tohoto "svěžího dílka". ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Horor „Blood Beach“ se bohužel neukázal jako jedna z těch zapadlých perel, které člověk rád objeví. Tohle je prostě jenom béčko, které nemá dobrý tah na bránu, béčko, které je prostě jen takové obyčejné, není v něm nic, co by vás vytrhlo, snad jen kromě toho hlavního nápadu, který se objevuje už v názvu filmu. Po několika desítkách minut si nejspíš uvědomíte, že vás snímek svým až televizním pojetím nudí. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Před 30 lety to někoho možná pobavilo, nicméně mě to naopak unudilo. Samotný pohlcení pískem, což je velmi dobrý a originální nápad, je bez šťávy a nebaví. Děj ve filmu se hýbe dopředu jen minimálně, vše je pořád stejné = pohlcení pískem - dialogy, ze kterých plyne, že nic nevíme - pohlcení - dialogy - pohlcení - dialogy a když už si říkám, že bude zajímavý alespoň to, co z toho písku nakonec vzejde, jsem zklamanej. Nedoporučuju ... ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Ač k horrorům z 80. let přistuji spíše skepticky, tak tento mě velice zaujal už poutavým plakátem. A musím říci, že mě velice potěšil. Blood Beach má prostě atmosféru a ta dokáže divy! Autoři také velice obratně vytěžili maximum z neznáma, kdy divák nemá do poslední chvíle potuchy s čím se to vlastně bojuje. Palec nahoru a ostatní nedostatky a nejsou malé, budíž tak odpuštěny. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Slogan filmu (Just when you thought it was safe to go back in the water--you can't get to it) priamo parafrázuje slogan k Čeľustiam 2 (Just when you thought it was safe to go back in the water). (beso74)
  • Vzhľad monštra pripomína subtropickú mäsožravú rastlinu rodu mucholapka (Dionaea). (beso74)

Reklama

Reklama