Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeptišky našly na břehu moře mladou ženu, a protože ztratila paměť, poskytly jí už před rokem přístřešek v klášteře. Žena si na základě snu si vzpomene, že se jmenovala Catherine Alexandrová. Sestra Larisa o tom okamžitě uvědomí tajemného boháče Costase Demirise, který se rozhodne, že se mladé ženy ujme. Ačkoli Catherine nechápe proč, zahrne ji drahými obleky a nabídne jí luxusní bydlení ve své vile nad Aténami. Zmatená Catherine si vyjede do města a zajde do obchůdku kartářky Madame Piris. Ta jí však říká "paní Douglasová" a s hrůzou ji odhání pryč, protože je prý mrtvá. Mezitím se Costas spojí s prodejným advokátem Leonem, který kdysi s pomocí dalšího právníka Frederica Stavrose dosáhl špinavým podvodem u soudu vyhlášení rozsudku smrti proti Larrymu Douglasovi a Francouzce Noëlle Pageové, kteří měli společně zavraždit Catherine Douglasovou. I když se tělo nikdy nenašlo, oba byli popraveni... Jakou roli hrál v celé záležitosti Costas Demiris? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

moriero 

všechny recenze uživatele

Tak tady bylo zpraseno všechno, co zprasit jde. Původní knižní předlohu The other side of midnight miluju. Její další knižní pokračování Memories of the midnight už méně. Ale tenhle povrchní paskvil tak typický pro devadesátky mi hnul žlučí. Popřel milion věcí ze své předlohy. Původní román byl epos o dvou ženách, francouzské herečce Noelle z válečné Paříže, a vtipné úřednice Catherine z Washingtonu, které se nikdy nesetkaly, a které spojil jeden muž. A skončilo to popravou jedné z nich. Byla to taková novodobá řecká tragedie. A tady se ve vzpomínkách jedné z postav Noelle a Catherine opalují u bazénu na bezstarostné dovolené? Dobře, pominu pitomý scénář. Jdeme na herecké výkony. Jsou otřesné! Dále: exteriéry. Jako z laciného porna. Ne, tohle opravdu ne. Pokud jsou na filmu nejzajímavější vlasy doktorky Quinnové, je něco šeredně špatně. ()

lioncel

všechny recenze uživatele

Oblíbené, ale už opravdu hodně zprofanované /nepovedené klišé o jednom velmi zlotřilém, jak jinak než pohádkově bohatém řeckém rejdaři a jeho nekalých praktikách - těch pracovních, i těch týkajících se minulosti jeho osobního života .. nuda prokládaná nádhernými záběry na krásu Jane Seymour (.. ty její vlasy ..) .. místy jde ale také o velmi zdařilé a povedené záběry vystřižené úplně jakoby z turistického evropského průvodce … ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama