Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Evidentne podhodnotená časť série o Rockym. Nevadí, chápem... Každý ma svoje očakávania. U mňa najlepšia scénka z filmu bola na pláži. Rozhovor medzi Rockym a Adrian. Moment, kedy si každý chlap musí uvedomiť, akú rolu hrá žena v jeho živote. Adrian perfektne doplnila chýbajúcu a pochybujúcu polovicu Rockyho. U mňa za plný počet. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Slabota. Stallone - scénárista silně pokulhává. Celé to působí nastavovaně. Zatímco (pro mne ve výborné) dvojcevše mělo své místo, tady je spousta věci, které tu nemají co dělat. Co proboha ten úvodní čardáš s Wrestlerem?? Celé je to mdlé, chybí tomu Pohled tygra :) (todle sousloví už nechci nikdy slyšet) Jestli něco za něco stojí, je to (opět) tréningová pasáž a závěrečný zápas) Stallone - Herec je opět dobrý, ale jeho Rocky už není to, co býval. ()

Reklama

Sawy 

všechny recenze uživatele

Eye of the Tiger! Můžu si třeba stokrát říkat,že třetí díl Rockyho je docela zbytečný.Že děj je klišovitý a předvídatelný.Že spousta epizodek je tu jen proto,aby se stopáž vytáhla aspoň na hodinu a půl.To všechno je pravda a já ji nepopírám.Ale co na tom sakra sejde,když finálový zápas mě znovu zvedal ze židle! Znovu jsem ho prožíval a neměl jsem daleko k hlasitému povzbuzování.A celé to spojení s Apollem,bývalým soupeřem,dodává filmu velkou sílu.Možná to už není ten samý Rocky,jako když jsme ho potkali poprvé,ale postava se přece nějak vyvíjet musí nebo ne?Za to,že jsem se dobře bavil a za skvělý ústřední song nemám problém střelit tam ty slabší čtyři hvězdy. 75 % ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Treti dil neztraci nic z kouzla predeslych dvou dilu, Mr. T jako Clubber Lang byl asi nejlepsim souperem Rockyho ze vsech :) Treninky s podmanivou muzikou (Eye of the Tiger je proste klasika), efektni souboje v ringu (Hulk Hogan opet vyvadi ;)) a spousta Clubberovych kecu - proto asi muj nejoblibenejsi dil ze Stalloneho boxerske serie. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Překvapivě opravdu skvělý film. Už se nepokouší vyprávět stejný příběh o nule které nikdo nevěří a která se snaží vydrápat na vrchol jako jednička, dvojka i šestka, tenhle si jde vlastní cestou a zpočátku dokonce toto schéma převrací naruby (hlavně v úvodní, takřka geniální montáži za zvuků Eye of the Tiger). Pryč je Staloneho režijní, scénáristické i herecké tápání ze dvojky, tady je zase ve staré dobré formě a vydává ze sebe jen to nejlepší. Není to sice tak perfektní film jako jednička, ale nedrží se za ní moc pozadu a ten skvělý pocit po konci zápasu, ten jsem cítil znovu. 8/10 ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • Jedna scéna ukazuje na Mickeyho (Burgess Meredith) náhrobek, na kterém je letopočet 1905–1981, což znamená, že Mickey musel zemřít v 75 nebo v 76 letech. To ale nedává smysl, jelikož 76 let mu bylo už v prvním díle. (chleba24)
  • Pri slávnostnom odhalení sochy skupina Lincoln High School hrá ústrednú pieseň z filmu Rocky (1976). Sylvester Stallone navštevoval Lincoln High School vo Philadelphii. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama