Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Videoherny, vzteklý pan Téčko bez pokory a zlatých řetězů, ztráta přítele i motivace, zbavení se pochyb a návrat na vrchol s pohledem tygra, co stěží dodělal základku. Styl, kterým Balboa zaplul do osmdesátek, se k němu hodí víc než to rádoby existenciální bloudění špinavými ulicemi nabalené na jednoduchý příběh. Bohatě stačí jen ta osvobozující trivialita. Navíc vše doplněno o homoerotické prvky při společných trénincích Hřebce a jeho Apollóna (potem lesklá těla nalepená těsně na sebe, zpomalené detaily na svalnatá stehna, dovádění ve šplouchajícím přílivu a jako vrchol intimity půjčování si trenek). Bylo jasné, že kdo mu na Creeda v budoucnu šáhne, se zlou se potáže.. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Oproti skvělé jedničce a ucházející dvojce krok o několik stupňů níž. Necharismatický soupeř, neobjasněné přátelství Apolla a Rockyho a málo překvapivého. Nedostatečně odlišné od předchozích dílů, ale zároveň si to neudrželo jejich styl. Stallone tu jako by hrál někoho úplně jiného a mně se stýská po tom hloupém a neohrabaném hromotlukovi. Rocky je najednou podivně nepříjemný. Velmi chabé pokračování. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Evidentne podhodnotená časť série o Rockym. Nevadí, chápem... Každý ma svoje očakávania. U mňa najlepšia scénka z filmu bola na pláži. Rozhovor medzi Rockym a Adrian. Moment, kedy si každý chlap musí uvedomiť, akú rolu hrá žena v jeho živote. Adrian perfektne doplnila chýbajúcu a pochybujúcu polovicu Rockyho. U mňa za plný počet. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle já říkám nápad idiota - třetí pokračování jen ždíme. Clubber Land v podání Mr.T (to jsou jména) se však doslova překonává a to i přesto, že Hulk Hogan by zasloužil nakopat a je jedno kam. Scénář už nepřináší nic nového, proto se začíná vkrádat neodbytná nuda. Je jasné proč vznikaly stále další díly - Diváci chtěli vidět Rockyho. Že uškodí celkové úrovni jim asi nedošlo. Naštěstí Stallone je docela zručný režisér. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Na Pana Té jsem se těšil, ale jeho postava vyšinutého užvaněného magora může v někom těžko vyvolat sympatie. Za zmínku stojí ještě skvělá píseň Eye of the tiger (konečně jsem se jí dočkal) a Apollo na správné straně barikády. Jinak nic nového. Rockymu se moc do tréninku nechce, pak se nechá vyhecovat a zabere. Souboj probíhá podle stejného scénáře, kdy se oba pravidelně střídají v nechránění se , aby je ten druhý mohl zbušit. Odvar a recyklace již viděného... 50% ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • O roli Clubbera Langa (Mr. T) se ucházelo 1 200 lidí. (HellFire)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama