Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Helena zbourá zeď rozdělující chatu, jenže usmíření s Milanem je v nedohlednu. Podle Fraňka trpí Rubal traumatem z neoplacené nevěry. Proč si ale pořád dokola zpívá Zagorku? (Česká televize)

Recenze (17)

Callie 

všechny recenze uživatele

Konečně to začíná být zase zábavná hláškující podívaná. Vrtulník a udělám lečo už je dopředu klasika. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Milan dělá po sexu vrtulník, když se zadaří" "já se mu omluvím po slovensku" . No chalani, jestli se Vám ty Vaše Slovendy omlouvaj jako tady Gabík Milanovi, tak to máte hodně dobrý. ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná nejlepší díl z druhé série, trocha příběhu i provázaní z minulými díly. A navíc fandím Milanovi, pro mě asi nejvíc obhajitelné 3 hvězdy v té bídě druhé série. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně nejlepší díl téhle série:) tohle je přesně ta osada..u které jsem se vždy pobavil..Milan v růžových leginach..následuje Gábika a Vrtulník:) :) :) ještě teď se řežu :) 100% ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Netusim kto z dvojice scenaristov je priamo zodpovedny za totalnu degradaciu serialu, no pomaly, ale isto sa na to neda pozerat. Cela druha seria je, aspon zatial, uplne zbytocna. A to, ze v podstate vsetky postavy presli zahadnym stadiom demencie (podaktori viac, nez ini), je fakt nepochopitelne. Pan Kolecko... WTF? ()

Reklama

Reklama