Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Winona Ryder, Ethan Hawke a Ben Stiller ve smutně romantické komedii o mladé generaci odchované seriálem Melrose Place, o hledání zaměstnání, lásky a smyslu života. Jako jeden z nejlepších absolventů vysoké školy by měla být Lelaina Pierce (Winona Ryder) předurčena k velkým cílům. Místo toho pracuje jako produkční asistentka nesnesitelného moderátora ranní televizní show (John Mahoney). Ve svém volném čase natáčí jízlivý a často až urážející videodokument o svých vrstevnících: promiskuitní spolubydlící Vickie (Janeane Garofalo), o Sammym Steve Zahn), který potlačuje svou přirozenou sexualitu, a o svém nejlepším kamarádovi Trayovi (Ethan Hawke), velmi nadaném rebelovi bez přirozené životní motivace. Lelaina se seznámí s Michaelem (Stiller), ambiciózním producentem, který chce uvést její dokument v televizi. Lelaina se rázem ocitne uprostřed podivného milostného trojúhelníku. Na jedné straně stojí zajištěný, materialistický Michael a na druhé věčně filozofující, přitažlivý Tray. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Pár šluků, hrnek kafe, trochu si pokecat. Ty, já a pět dolarů." ...Jsou mladí, neklidní, zmatení, nevyrovnaní, žárliví, neštastní, hledající sama sebe, zamilovaní a tomu se říká bezstarostný život, na který by měl člověk vzpomínat jen s úsměvem na tváři. Nevím jak ostatní, ale já to tak mám. :-) *** Big Mountain - Baby, I Love Your Way *** ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Mám rád Stillera ako komika, ale jeho réžijné začiatky sa moc nevydarili. Keby to točil DiCillo, alebo Crowe, ako autorský film, s rovnakou hereckou zostavou, mohla to byť už teraz klasika. Miesto toho vznikol nedotiahnutý snímok, s nádhernou Winonou, ktorý dávno upadol do zabudnutia. Ale ten 90s feeling je stále fajn. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Myslela som si, že už kvôli tej romantickej odrhovačke Baby I love your way to je nejakým spôsobom kultový film. Trt makový. Nepozerala som ho síce na 100%, ale prečo? Lebo sa to nedalo. To bola taká strašná, preafektovaná NUDA, že som sa väčšinu času radšej nedívala, len počúvala tie ich "dozrievajúce" plky a problémy a varila obed. Hádam jediná zábavná postava bol nafúkaný moderátor okázalo trápnej rannej šou :-) Prípadne ešte divní rodičia. Naopak mladí protagonisti mi prišli totálne nezaujímaví, trápne rozháraní, infantilní a neznesiteľní. Ako vravím, nedávala som úplne pozor, ale nemyslím si, že by to príliš pomohlo. Aspoň ten vyprážaný patizón čo som upiekla pri filme, bol skvelý :-) ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

"The answer is... PIZZA!" Film jsem si z velké části dost užíval a taky ke mě, jakožto k třiadvacetiletému muži bez jasné vize budoucnosti, který se stále tak trochu vyrovnává s faktem, že je dospělý, jeho téma celkem promlouvalo. Jo a scéna na benzínce je parádní, a přitom tak jednoduchá, a song My Sharona díky ní teď miluju. Ale bože můj, Ethan Hawke tady hraje asi toho nejnesnesitelnějšího, nejtrapnějšího rádoby deep kreténa, co jsem kdy viděl. Winona to celkem vyvažuje svou nadpozemskou dokonalostí, ale díky závěru bohužel nemůžu jít nad 6/10 ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Singles 2, len bez uveriteľnosti. Ben Stiller, synček Hollywoodu, nakrútil príbeh o ťažkom živote čerstvých absolventov na pomedzí 9-to-5 jobov a prázdnych vzťahov. Mohlo to byť skvelé, ak by to nakrútil niekto, kto niečo také zažil. Ten kontrast vidieť pri scénach s TV show - tie Stiller zvláda skvelo a mocking MTV je jedna z mála meta-vecí, čo mu vychádza. Zvyšok je vyumelkovaná 90s špina života mladých s otrasnými postavami. Medzi Ethanom Hawkeaom a Winonou Ryder je asi toľko chémie ako medzi pápežom a moskovským patriarchom. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (45)

  • Počas natáčania herec a režisér Ben Stiller povzbudzoval scenáristku Helen Childress, aby bola na mieste a rozprávala sa s hercami a herečkami o svojich postavách. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama