Reklama

Reklama

Zac Efron nohama na Zemi

(seriál)
  • Česko Zac Efron: Nohama na Zemi (více)
Trailer
USA, (2020–2022), 10 h 30 min (Minutáž: 34–47 min)

Hrají:

Zac Efron (průvodce), Anna Kendrick

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Herec Zac Efron cestuje po světě a hledá zdravá a udržitelná řešení pro život na zemi. Zajímá ho, jak zkrotit přírodní síly a využít je k získání energie. Vypravte se spolu s ním na Island, do Londýna či na Sardinii... Zac Efron vyráží do světa, aby odhalil tajemství pevného zdraví, dlouhého života i ochrany přírody a jde na to (eko)logicky! Přitom zažívá pořádnou dávku vzrušení a extrémního dobrodružství. Vzrušující seriál Zac Efron: Nohama na Zemi je zčásti cestopis a částečně příběh o boji za ekologii. Je to zároveň pořad o poznávání vlastního nitra a kulturního dědictví s hollywoodskou hvězdou v hlavní roli. Zac Efron zjišťuje, jak se žije, pije, hraje, modlí a miluje v různých koutech světa, a v některých extrémních případech dokonce i to, jak se bojuje o přežití. Díky napínavému a objevnému osmidílnému seriálu Nohama na Zemi se podíváme na Kostariku, kde se dá naprosto luxusním způsobem žít mimo systém, na Island 100% poháněný obnovitelnými energiemi nebo třeba do peruánské Limy, kde se Zac dozví, co je to bio pirátství. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Lachtaan k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2020) (S01) 

Na dokumenty moc nekoukám mimo občasné cestopisy, obzvlášť z expandující dílny Netflixu, který se tomuto žánru věnuje ve velkém, jsem prozatím nic nevyzkoušel. Až na silné doporučení jsem se vydal vstříc jedné z nejpoutavějších dokusérií o přírodě s neuvěřitelně překvapivým ekologickým přesahem. Já té přehnané péči o životní prostředí upřímně moc nefandím, ekologii jako obor příliš neuznávám, ale snažím se být šetrný k matce přírodě a jeden z nejsympatičtějších mladých herců mi v osmi svých výpravách po světě ukázal, jak se dá především k jídlu a přísunu energie přistupovat dosti jinak, než jsme celý život zvyklí. [viděno na Netflixu] ()

U protinožců (2022) (S02) 

Zase to trochu trvalo, ale nadešel správný čas užít si i druhé gastrocestování sympaťáka Zaca Efrona, co se tentokrát skryl před pandemií na nám nejvzdálenější, přitom naprosto čarokrásný kontinent. Nebyla epizoda, co by mě neokouzlila nebo hlavně jakkoli neobohatila, tenhle pořad je silně eko, ale jde na to tak opatrným způsobem, aby člověka oslovil každou možnou minutou. Tak kam to bude příště? [viděno na Netflixu] ()

Reklama

Reklama