Reklama

Reklama

Denise Ho: Becoming the Song

Trailer
USA, 2020, 83 min

Režie:

Sue Williams

Scénář:

Sue Williams

Kamera:

Jerry Risius

Hrají:

Denise Ho
(další profese)

Obsahy(1)

Dokumentární film o kanadsko-hongkongské zpěvačce Denise Ho, která celým filmem diváky provází svou úspěšnou a kreativní kariérou a zároveň poukazuje na její boj s čínskou vládou, pro kterou se stala trnem v oku. O tom, jak stála bok po boku hongkongským lidem i při těch nejhorších hongkongských protestech, o podpoře LGBT komunity a i těch nejchudších. Cesta jedné z nejúspěšnějších hongkongských zpěvaček. (AhojTuHanka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

AhojTuHanka 

všechny recenze uživatele

Film o zpěvačce, jež je v Číně a hlavně v Hong Kongu až ikona. Je to Číňanka žijící v Kanadě, ale se srdcem v Hong Kongu, a zpívá v Kantonštině. Je to lesba a je velkou ikonou protestů v Hong Kongu a i ke konci kariéry dostala cancel od Čínské vlády, nesměla vystupovat atd atd... Film poukazuje její příběh, její myšlenky, a příběh ve filmu přímo vypráví. Je to velice milá, sympatická a silná žena.  Moc jsem od snímku neočekávala, ale příjemně překvapil, a ikdyž jsem o ní jako o zpěvačce se dozvěděla až zde, udělala na mě fajn dojem. Myslím, že čtyři hvězdičky hodím naprosto v pohodě :) ()

Zajímavosti (1)

  • Denise Ho na konci filmu žije v Kanadě a stále bojuje za práva v Hong Kongu. Dva roky po vydání tohoto filmu, tedy v roce 2022, byla vězněná čínskou vládou v Hong Kongu. (AhojTuHanka)

Reklama

Reklama