Reklama

Reklama

Kouzelná lampa a její tajemný duch z Tisíce a jedné noci spatří po dlouhé době světlo světa. Napínavý příběh vrcholí tragickou nocí v muzeu plném nelidských vražd. (Inter Bohemia)

Recenze (47)

kosta73 

všechny recenze uživatele

Všechny postavy v tomto "skvostu" se chovají, jako právě propuštěné z blázince, tvůrcům se asi zdálo, že hororovou atmosféru vytvoří nejlépe tak, že z přítomných udělají vyšinuté, většinou agresivní magory jednající beze špetky logiky. Je to skutečně síla i na takovéto totální béčko, osobně jsem se nad to nedokázal povznést a zkazilo mi to dojem z celého filmu, který přece jen pár dobrých hororových scén obsahuje. Takže potom, co jsem se nechal nalákat na originální a vskutku slibný námět mi zůstal pouze hořký pocit z krutě nevyužitého potenciálu. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Béčkařina jak prase - pitomí a přestárlí teenageři, nuda uprostřed, režisér pro kterého to byl první a poslední film. Naštěstí to podstatné se povedlo a to záporák. Máme tu vraždícího džina, který bohužel narozdíl od Whismastera neplní přání, ale i tak má v zásobě pěkných pár triků. Půlení, hady, oživlé mrtvoly i věci a nakonec se ukáže v v plné "parádě" i on sám. Efekt džina je přinejlepším průměrný, stejně jako mytologie (je to vlastně zlý démon z lampy, který po staletích vedl k legendám o džinovi plnícím přání). Nicméně i tak jsem se bavil, protože podobné originální náměty se v hororu moc nevidí a džin to ve finále pěkně roztočí. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Prvních 15 minut je pro mě naprosto brutálních a strašidelných,pak film neztrácí dech a je skvělý a ty efekty jsou taky dobrý. Trochu mě zklamalo,že džina ukázali,mohli ho nechat jako tajemný přízrak,ale zase to neodflákli nějakým tlustým chlápkem v turbanu,ale skvělou příšerou,která se mi hodně líbila. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Deset let před známějším Wishmasterem se na filmovém plátně proháněl jiný džin, ale se stejnou chutí zabíjet. Poctivě obydloval starobylou lampu a z(ne)příjemňoval jedné skupině teenagerů nudnou noc v muzeu. Pomáhal si při tom různým nářadíčkem jako byly rohaté masky, hadi, nebo oživlé mrtvoly. Po většinu času tak činil jako neviditelné, pouze tušené zlo, ke konci už se chodbami proháněl v plné kráse... Lampa je prostě béčko jako řemen. Pamatuju si jí z půlnočních projekcí tv nova, kdy se mi postarala o jednu bezesnou noc. Má totiž spád, slušnou atmosféru a uspokojující dávku rudé tekutiny. Jinak spíše pro okrajové publikum, které ocení lehkou trashovitost. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Nostalgicke 3 hviezdicky. Pametal som si asi 2 smrte este z VTVcky kde to davali kazdy mesiac. Co som si nepametal bolo vsetko okolo toho..od deja..az po to aok vyzeral Djin...nanestastie vyzeral fakt hrozne:) Takze po opraseni spomienok dej nebol zly...sice nic neocakavane sa tam neudeje ale to ziadne dejove zvraty sa od takychto snimkov neocakavaju.Niektore smrte boli fajnove...jedna co som si pometal este zo starych cias je pre mna legendarna:) Pre fanusikov vrazdiacich djinov odporucam mseriu Wishmaster. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama