Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoologické zahradě se náhodou potkají dva rozdílní chlapci. Ivoš je malý zbojník, který se sám potuluje po výbězích, když do něj vrazí nevidomý chlapec a polije ho limonádou. Z prvotních nesympatií vzklíčí přátelství. Oba mají rádi zvířata a Ivoš se rozhodne zapojit Sleponě, jak mu říká, do obyčejného dětského světa. Propašuje ho ke zvířatům a umožní mu dotknout se želvy, slonů či velblouda - zvířat, které znal Slepoň do té doby jen podle zvuků. Mezi chlapci vznikne křehké přátelství, založené na porozumění a toleranci. (Magic Box)

(více)

Recenze (65)

laik_60 

všechny recenze uživatele

Ach jo kde su tie časy ked sa v Čechách točili nádherné detske a klukovské filmy!!!! Toto bolo naivné a surové zneužitie chlapcov na realizaciu filmu beaz akejkolvek invecie ci napaditosti.zukarovi by som nedovolil ani platnu s hymnou pustat na oslave kvetnovýho povstání, a dospelých hercov treba poslat do kelu. ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

Krásný film o pravém, nefalšovaném kamarádství dvou lidí. Pokaždý, když film sleduji, vybaví se mi vzpomínky na mé dětství. Líbila se mi více ta první část. Příjemný relax na dobu, kdy všechno bylo jednoduché a nám ležela budoucnost u nohou. Film dokazuje, že síla lásky je nepřekonatelná,a že i když to má člověk těžké, může se ze života radovat. Uvědomuji si, že čím jsme starší, tím více se jim vzdalujeme. Toto období dospívání bylo krásné a už to nikdy tak hezké nebude. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Příjemný rodinný snímek o dvou klucích, co se potkají v ZOO a společně tam ošahávají zvířata. Někdy je až neuvěřitelné, jak se k nějakým zvířatům dostanou, hlavně k tomu malému tygříkovi. Je to poklidná podívaná, která se v polovině změní v dětskou detektivku, kdy se do baráku jednoho z těch kluků dostanou zloději. Slepoň se v tu chvíli stává hrdinou. [2044. hodnocení, 60. komentář, 56%] ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z nejstupidnějších filmů, co jsem kdy viděl. Chápu, že je to komedie mířená hlavně na děti, ale i tak to je podle mě mimořádně debilní film. Děj nedává žádný smysl a některé jeho části jsou strašně neúmyslně homoerotické, kdyby to byl film o klukovi a holce, taky by fungoval mnohem líp. Herecké výkony byly slabé a hudba byla vyloženě otřesná. Prezentace ale docela ušla. 1/10 ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Nenáročný filmeček čistě jen pro zahnání nudy. Možná, že díky zvířatům by bavil i dnešní děti. Jako dítě jsem na něj koukal docela rád, co bych za to dal - ač zdravý, kdybych mohl proniknout ke zvířatům a krmit je. Jako dospělý musím říct, že film je skutečně čistě pro děti. Dospělý asi těžko uvěří tomu, že kluk tak lehce pronikne do všech klecí a ošetřovatelé nechávají tak snadno dostupné klíče ve dveřích. A i naivita zlodějů je patrná. Navíc tu hudbu z první půlky filmu jsem už někde slyšel. Respektive obě. Podle mě už byly někde použity, jen si nemůžu vzpomenout kde. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Filmovanie prebiehalo v zoologickej záhrade v Lešnej. (dyfur)
  • Po návštěvě ZOO čeká Slepoň (Petr Franc) na zastávce a odjíždí autobus ev. č. 649. Následně přijde Ivoš (Lukáš Janota), vypije obě limonády a chlapci nastupují do autobusu ev. č. 649. Sled událostí a následná jízda nevytvářejí dojem, že by mezi dalším odjezdem autobusu uběhlo moc času a nebo že autobus jede jen kousek. (marcel5)
  • Ve scéně, kdy jede paní do 4. patra výtahem, se objeví na dveřích výtahu při výstupu jednička. (M.B)

Reklama

Reklama