Reklama

Reklama

Tentokrát jsou v centru zájmu malých podvodníčků Pepana (P. Nárožný), Járy (K. Heřmánek) a Marcely (N. Konvalinková) umělecké předměty. Samozřejmě ne pro jejich uměleckou hodnotu, ale jako objekt nekalých obchůdků. Nechávají se proto zaměstnat na zámku a opět se potkávají s podvodnicí Barbarou (J. Bohdalová). A ta, jako vždy, přemýšlí, jak je oklamat… (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (45)

subic 

všechny recenze uživatele

Šéfové popáté a naposledy. Jára má konečně toho koně a vozí děcka bryčkou kolem Konopiště. Opět tu nechybí ani Barbara, další 2 zajímavé postavičky jsou kastelán Sovák a restaurátor a zároveň falsifikátor Kanyza. Chybí tu tentokrát jenom Anežka a její rodinka. Pepanův plán je tentokrát prodávat falešné obrazy. A protože to je díl poslední, tak je takový asi i nejlepší ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Dobová herecká squadra a dobově unylý humor. 1) 69letý Jiří Sovák, 58letá Jiřina Bohdalová, 38letá Naďa Konvalinková, 51letý Petr Nárožný, 48letá Uršula Kluková, 61letý Miloslav Štibich, 70letá Lída Roubíková a další jsou zárukou toho, že se na film dá dívat._____ 2) Děj je ovšem velmi slabý a totéž lze říci i o zpracování._____ 3) Zaujalo mě Konopiště s kapkou kašírovaných návštěvníků. Tehdy to byl druhý nejnavštěvovanější zámek v ČSSR, kde tuzemští a zahraniční turisté stáli hodinové (mnohdy i delší) fronty na vstup a správa hradu usilovně odmítala zavést časové vstupenky. ()

Reklama

Marthos 

všechny recenze uživatele

Závěrečná epizoda šéfovské série bezprostředně navazuje na předchozí příběh. Bohužel, ani v tomto případě není o co stát, humor vázne, herci šaržírují o sto šest a z konopišťského zámku se stala spíše laciná kulisa pro poněkud nezajímavou a všední podívanou. Vtipná je pouze společná scéna Petra Nárožného a Uršuly Klukové. A to je opravdu málo. ()

giacobbe 

všechny recenze uživatele

Na posledním dílu šéfovského cyklu se nejvíc projevilo, jak se jednotlivé filmy natáčely s letitým odstupem- scénárista,režisér ani herci si už nepamatují detaily - kapitán resp. major Samek se znovu představuje jako Manďák. Původně bezejmená podvodnice(J.Bohdalová) alias Barbara Voráčková později bordelmamá Darinka přijímá jméno Barbara za vlastní, Jára v předchozích dílech Lidušku z Kolína přejmenoval na Jinřišku..... Po slabších,,Jdeme na to šéfe" a ,,Na dvoře je kůň" se ale laťka zvedá. A Heřmánek s Nárožným opět vynikající ......Ahój ! ()

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Ani tento díl si nezaslouží tak nízké hodnocení, které zde dostal, protože scénář je poměrně solidně vypracovaný, pan Nárožný jako již tradičně výborný a výkon pana Heřmánka je neuvěřitelný - kdybych nevěděl, jaký je to chytrý a rozumný pán, tak bych si myslel, že je to jeden z největších mamlasů na světě. Skvělý výkon pane Heřmánku! P. S. A Bohdalka Barbara dostala konečně od Pepanovy party také pořádně na prdel :-) . ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Když ke konci filmu na parkovišti před zámkem kontroluje Barbara (Jiřina Bohdalová) s Pepanem (Petr Nárožný) obrazy, než vstoupí do scény malíř Malina (Jan Kanyza), je na boku Barbařina Fiatu zřetelně vidět v odraze celý natáčecí štáb. (rakovnik)
  • Koupit obraz od malíře Václava Brožíka za 15 000 Kčs bylo jistě výhodné. Jen pro představu, vyvolávací cena jeho obrazů je v dnešní době v milionech korun. (sator)
  • Natáčelo se na zámku Konopiště. Dědovu chaloupku pak lze najít na adrese Konopiště čp. 5, okres Benešov. (wazbic)

Reklama

Reklama