Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Troy Miller nám ukázal ako má vypadať stupidný ba až nechutný film.Scenár akoby písal človek,ktorý to v hlave nemá v poriadku.Dvaja hlavný hrdinovia Harry a LIoyd sú naozajstní magori a pripomínajú mi nejaké opice z pralesa.Sú postihnutí to áno,ale toto je už moc.Potom trapné scény s Jessicou a Harrym alebo LIoydom.Pre mňa vrchol blbosti.Záleží ako sa na to človek pozerá,já som to bral ako úplnú vygumovanú debilitu a abraka dabra,celkom to ušlo./30%/ ()

Rawar 

všechny recenze uživatele

" přijď v sedm " " Hodin ??? " ... " říkala něco o něčem " ... " holky jsou pro buzíky " ... " co zíráš ty vopice vošklivá " ... " celý to tu posral, pane bože, celý můj dům je posraný, je to tadý samý hovno " ... " táhni ksychte prdelní " ... "máte pravdu kapitáne, je to krysa " ... " umím otočit všemi kohoutky ve tvém domě, dokonce i u hadice " " ale z hadice vodu nepijeme, že ne ? " " NE !!! " Tohle je prostě totální úlet a měl jsem to rád jako týnejdžr a mám to rád pořád :-D Jaké štěstí, že nedávno dávali slabší, původní jedničku :-) Alespoň jsem si vzpomněl na tuhle milou, nostalgickou hříčku :-) ()

Reklama

JosefTomas odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem dal u pokračování filmu Maska, tak zde musím udělat to samé, dávám odpad, vím sice, že ten film musel někdo natočit, ale to raději natočím jiný film, který si nepůjčuje jméno slavné značky, takže musím dát 0%, protože tu hlavně není Jim Carrey, který umí díky hereckým schopnostem zvednout kvalitu jakéhokoliv film, ve kterém hraje. 0% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zásadní chybu vidím v tom, že tvůrci tak násilně roubovali dvě hlavní postavy (účesy, zuby, mimika, oblečení) na předlohu (Daniels/Carrey), že se nakonec musela vloudit ošemetná otázka: "a nebylo by lepší, kdyby to rovnou hráli ti původní exoti?" Ono to totiž paradoxně nebylo na původním filmu to nejlepší (ti xichti), šlo spíš o to, jaké laviny dokážou svou blbostí uvolnit. Zde se jaksi vyplýtvala veškerá snaha na tom, aby ti dva panáci vypadali co nejvíce jako předloha. Ne, takový kýč nemohu doporučit ani paní Šu... Ša... Šuka... Šakalový. ()

rudeboy odpad!

všechny recenze uživatele

Kolosálna sračka, pri ktorej som sa "až" 1 krát zasmial (na scéne zo záchodom). Inak neuveriteľne sprostá recyklácia niektorých motívov z Blbý a blbší, okorenená novými a trápnymi gagmi, na ktoré sa pozerať je utrpenie. Ja osobne som zostal do konca, len aby som to tu mohol s čistým svedomím ohodnotiť :-). ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)
  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)

Reklama

Reklama