Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

Attta odpad!

všechny recenze uživatele

Vyloženě trapná zálažitost. Asi něco jako kdyby nějaký střelený a primitivnější puberťák napsal na papír svoje představy a pak je zfilmoval. Hodně uživatelů zde píše, že to bylo nechutné, ale s tím tak plně nesouhlasím. A i kdyby tento film nechutný byl, nemyslím si, že to je ten důvod proč bych snižoval hodnocení na opad. Film je prostě jednoduše trapný. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Na odpad to nie je, ako to tu všetci hodnotíte. Mne sa to vcelku páčilo a to aj cez veľmi tupý a miestami trápnejší humor. Najlepšia scéna je určite, keď sa Harrymu roztopila čokoláda vo vačku a on od toho zašpinil celú kúpeľňu. To som sa od smiechu váľal po zemi. Inak ale film nič extra a herecké výkony tiež tak. ()

Reklama

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Špatný pokus o pokračování perfektní komedie. Tvůrcům nepomohli ani podobné účesy a vizuálně podobní herci. Co ale odsuzuji nejvíce je naprostá scénářová nicota. Scénář je bezduchý a dialogy stojí a padají na holých vycucaných rádoby vtipných větách. Prostě všechno špatně. Toto pokračování nemělo vzniknout. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Naštěstí to nebyla hovna, ale jen čokoláda. Ale v tom asi měl být ten vtip. Majitel koupelny vstoupí do místnosti a řve jak tur, že má všechno od sraček. Křičí čím dál víc a pořád a pořád přidává na intenzitě a... V tom bude asi ten problém. Autoři tohoto výpotku totiž spatřují legraci v něčem úplně jiném, než diváci s alespoň trošku vyšším IQ. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No, že by to bylo až o tolik horší než první díl to si teda nemyslím. Zahráno je to naprosto uboze. O tom žádná. Ale děj je správně praštěný. Se stopáží to tvůrci naštěstí nepřepískli a i přesto jsem měl během poslední dvacetiminutovky filmu dost. Nicméně, tu lze nalézt naprosto úchvatnou scénku s potenciálními hovny, která mě dostala. Ještě se mi celkem zamlouvala hláška, že holky jsou pro buzíky. Tím jsem bohužel vyčerpal to povedené. Zbytek je trapnost, trapnost a ještě větší trapnost. I když se k vám snaží humor protlačit ze všech stran, jako by byly zavřené dveře. Lepší hvězdička. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)

Reklama

Reklama