Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svend a Bjarne pracujú v malom dánskom mestečku ako mäsiari. A pretože ich už nebaví počúvať urážky svojho šéfa, rozhodnú sa , že si založia vlastný obchod. Začiatky podnikania sú veľmi  bezútěšné, veľmi sa  im nedarí, avšak niekoľko náhod im  pomôže získať veľkú zákazku. Šťastie im začína priať . Aj preto, že objavia tajnú ingredienciu. Jej prísun však súvisí s tým, že v meste začnú záhadne miznúť ľudia... (Film Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (201)

katuska138 

všechny recenze uživatele

Takový Sweeney Todd ve vtipnějším prostředí, bez Johnnyho a břitev, s jedním psychicky narušeným, co má moc rád zvířátka, jedním psychicky narušeným, upoceným, co má moc rád úspěch a jedním psychicky narušeným, co moc rád vraždí zvířátka a vystavuje si jejich kostry. Co z toho spojení může vzniknout? Pár vtipných momentů a hodina a půl celkem velké nudy. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Škoda konca, ktorý mi prišiel ako prilepený - nevyplynul z toho, čo všetko a všeličo sa dovtedy dialo a ako to bolo podávané. Inak prvotriedna zábava! Točiť s toľkou ľahkosťou takéto zverstvá (či, akokoľvek sa tomu budeme brániť - ľudstvá), to nejde neobdivovať... v mojom prípade dokonca nezamilovať si. ()

Reklama

Necron 

všechny recenze uživatele

- A taky dvě jelení klobásy. Jsou úplně úžasné. - V čem spočívá vaše tajemství, jestli se můžu zeptat? - Je to dlouhý příběh. Stále mě fascinovaly klobásy. - Je téměř mýtické zabít zvíře... a potom se mu vysmívat tím, že ho nacpete do vlastního střeva. Dokážete si představit něco horšího než že vás nacpou do vlastního zadku? - Ne, nedokážu. - To je jedno z našich malých potěšení. :-) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

I když se to mnohým tak pozdávat nebude, mně se Jensen tímto (dalším) bizarním kouskem strefil do vkusu mnohem více než třeba u oslavovaných Adamových jablek a celou hodinu a půl jsem si bezmezně bez jakéhokoli vyrušení a přemýšlení, zda už to skončí, užíval. Nikolaj Lie Kaas v mých očích zraje jako víno každým dalším filmem, který s ním vidím a doufám, že ve spolupráci s touhle partou nám ještě přinesou obdobný zážitek. [viděno v Edisonline 12.9.2021] ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak si odmyslíme vraždy, máme tu pomerne otrepaný príbeh o kamarátstve a láske outsiderov, akých sme videli tony. Lenže tie vraždy tu sú a treba ich brať ako východisko hodnotenia. Fungujú v takto nalinkovanom príbehu? Ako humorná vsuvka áno, ale vďaka nim tu máme dvoch regulérnych psychopatov, ktorým máme držať palce v ceste za ich snom. V podstate by sa dal takto nakrútiť aj film o Breivikovi a vtipné by to potom nepripadalo nikomu. Ale fajn záležitosť, ktorá nie je žiaden art, Jensen chce najmä pobaviť a ako je jeho zvykom, byť aj pekelne cool a in. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v historickém dánském městě Faaborg na ostrově Fyn v regionu Syddanmark a v Dánských filmových ateliérech v Lyngby. (Trajektt)
  • Automobil, které si díky výdělku z řeznictví Svend (Mads Mikkelsen) koupí, je Peugeot 504 Cabriolet z roku 1970. (Saur.us)

Související novinky

Severský filmový podzim 2011

Severský filmový podzim 2011

05.11.2011

Po Severské filmové zimě přináší Severský filmový klub divákům letos již druhou filmovou přehlídku: Severský filmový podzim. V pořadí již počtvrté budou mít diváci možnost shlédnout vybrané snímky… (více)

Reklama

Reklama