Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se s rodinou nastěhuje do domu, který chce postupně opravit. Náhlá tragédie a volání o pomoc z onoho světa ho ale přinutí vyhledat odborníka na paranormální jevy. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (178)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Španělský snímek „Hlasy“ si sem tam bere až moc ze svých amerických předchůdců, možná se i zbytečně snaží být moc americký, ale tolik to nevadí, protože je zde silný příběh, který není vystavěný jen na tom, že se snaží diváka vyděsit, ale i na tom, že se jej snaží trochu proprat emocemi. A ten mix ve španělském podání funguje docela dobře. A hlavně ano, pořád s budete bát. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Další z celé dlouhé řady hororů, kterému chybí to zásadní - být alespoň trošku děsivý. Snímek je strašně roztahaný a ukecaný. Rádoby děsivých scén je jen pár a řada z nich se odehrává za bílého dne, takže vůbec nefungují. Veškeré postavy jsou nesmírně nesympatické a ačkoli je to smutné, tak největší sympaťanda je právě nevzhledná čarodějnice, která velmi příjemně týrá nové obvyatele starého domu. Hodně mě potěšil až závěr snímku, kdy si pozorný otec rodiny konečně prohlédl kresby svého syna a rozhodl si to nechat projít hlavou. [10 %] ()

Reklama

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Španielske horory a thrillery ma mnoho krát dostať do zóny diskomfortu ich atmosférou, či šokovať záverečnou pointou. Po pár prečítaných hodnoteniach som bol teda celkom natešený na sľubný horor na netflixe. Čo som však dostal? Obyčajnú zmesku klišoidných postupov, zopár jumpscarov. Maximálne urýchlený príbeh, kde sú strašne slabučko zmotivované rozhodnutia postáv a v neposlednom rade pomerne debilný, suchý, skratkovitý scenár s doslovným moralizovaním na konci a úplne nezaujímavým, ale uznávam že logickým zvratom. Možno je chyba vo mne a duchariny ma už proste nebavia. Alebo je to smutný fakt, ktorý treba prijať. A síce že väčšina tvorcov točí ten istý film stále dookola. A ja som sa už naozaj prejedol.... Film bez vlastnej tváre... ()

Sayge 

všechny recenze uživatele

Hledal jsem měď a našel jsem zlato. Velmi povedená duchařina s vcelku poutavým příběhem, plným zajímavých a neošoupaných nápadů. Absolutně skvostné ozvučení doprovázené jedním jump scarem za druhým, obvzláště u finále dosahují rychlosti M134 minigunu. Čarodějnice měla úchvatný vzhled který dokázal ne jednou vystrašit i přesto, že některé pokusy o nahnání hrůzy selhaly, dostalo se mi jich tolik, že jsem se cítil jako Augustus Gdoule v Karlík a továrna na čokoládu. Postavy nejsou nijak zajímavé a je i k tomu i důvod, neboť moc času na vytvoření spojení s charaktery Vám film nedá. Na 100% se řadí mezi top ten 2020 a doufám, že brzy uvidím alespoň z části, tak dobrý horor jako Voces a opět pocítím jak mé chlupy na rukou dostávájí erekci z mé husí kůže. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Voces srší asi hlavně nepředvídatelností děje, což je maximálně super, co se týče hororového žánru. Španělská tvorba je pro mě v tomto odvětví občas působištěm rozpaků, ale Voces naštěstí vybočují z řady. Traileru jsem se radši vyhnula a tak je od začátku těžké odhadnout, o co půjde. Velmi mě překvapily i osudy zdejších postav, protože dostávají co proto. S tím se pojí i asi nejvýraznější scéna, která mě po dlouhé době polila hrůzou a způsobila šok. Strašení je zde velmi kvalitní a nepříjemné. Děj navíc dostává spád úplně novou linií, po které nebyly v první polovině ani známky. Tudíž Voces exceluje v řemesle a Netflix nabídl zase něco nečekaného a kvalitního. Za mě výborná záležitost, která pomalu aspiruje až na pětihvězdí. Určitě adept na top horor roku 2020. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Když uslyší German (Ramón Barea) při zkoumáni Danielova (Rodolfo Sancho) domu hlasy, tak se rozhodne jít po schodech do patra. V následujícím střihu je ale o několik schodů výš. (Duoscop)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Harapes)

Reklama

Reklama