Reklama

Reklama

La semana del asesino

  • angličtina The Cannibal Man (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chlap, pracujúci na bitúnku, zabije v sebaobrane taxikára a keď chce ísť jeho žena na políciu, v roztŕžení zabije aj ju. Nie je však poslednou obeťou, pretože do jeho domu prichádzajú ďalší a ďalší známi, ktorí sú zvedaví, čo že to skrýva za dôkladne stráženými dverami jeho spálne. Pomerne vzácny, ťažko zohnateľný kúsok, spadajúci medzi kontroverzné a v mnohých krajinách zakázané brutality. (POMO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady nesmyslně brutálních snímků. Režisér ve snaze natočit naturalistický snímek zašel podle mě hodně daleko. Dá se ríct, že překročil hranici nejen vkusu, ale i lidskosti. Tyto filmy patří na smetiště filmové tvorby. V této souvislosti mě zaráží, že snímky, kde se náhodou objeví obnažené ženské prso nebo vášnivější polibek jsou v mnoha zemích nepřijatelné, ale tyto sadistické a brutální snímky až tak nevadí. Nu pak se nedivme, že lidi se dnes místi milování spíš vraždí. Láska je ve filmu zakázána, násilí ne. Žijeme v divném světě. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

"Nasty-sleazy-psycho-brutal-gory" ... Asi tak bych definoval tento excelentní majstrštyk španělské produkce z počátku 70. let... I když se na jednu stranu jedná o B-éčko s rozhodně ne příliš vysokým rozpočtem, pro publikum se zájmem o tento druh filmů to musí být naprostý skvost!! Tento film mne fakt usadil, naprostá pecka!! V podstatě vyobrazuje činy sériového vraha, který se stane vrahem vlastně "náhodou" ... prostě mu jednou ujedou nervy, zabije člověka a už se to s ním veze. Ve svém bytě uchovává mrtvoly, kterých stále přibývá, otravní návštěvníci jeho domu končí zmasakrovaní v ložnici, kde pomalu hnijí a zapáchají ... hrdina filmu tak musí nakupovat desítky parfémů a pohlcovačů pachu, aby přebil smrad z rozkládajících se mrtvol, postupně se snaží těla rozsekat a na jatkách, kde pracuje, tyto části vhazuje do "šrotovače" masa, ze kterého se dělá další jídlo ... Nejedná se o žádného úchyláka a ve vraždách se nijak nevyžívá, jen prostě nedokáže rozlišovat mezi dobrem a zlem, jedná se o čistého psychopata zřejmě ztráveného svým zaměstnáním na jatkách, který jedná účelově a impulzivně ... Film má pomalé tempo vyprávění,úžasnou těžkou tíživou atmosféru, slušné gore-scény, scény manipulace s mrtvými těly, jejich skladování v manželské posteli, pod ní atd., bzučící mouchy nad mrtvolami v divákovi vyloženě vyvolávají pocit odporu a zhnusení ... Stejně jako v podstatě celý film- všechno je zde hnusné, špinavé, od krve, slizké atd. ... kamera zabírá často některé scény z až ne příliš příjemné vzdálenosti a detailu. Prostě opravdu hutný nářez, který ale není bezduchým slasherem, ale vyobrazením a sondou do duše jednoho sériového vraha ... Film naprosto s přehledem může konkurovat podobně zaměřeným titulům, jako jsou: Henry: Portrét masového vraha (1986), Angst (1983), Don't Go in the House (1980), Maniac (1981) a další ... Každopádně si připravte předem žaludek, tohle je skutečně "echt-hnusácká nálož"!!! Na rok vzniku absolutní megaskvost!!! ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jde o snímek, kterej byl zařazenej na listině videonasties. A já jsem rád, že jsem se k němu konečně dokopal. Na rok vzniku naprostá pecka, které v podstatě nemám co bych vytknul. Když pominu logiku v některých věcech a barvu krve, která je do očí bijící. Zde je uváděna délka filmu 98minut. Já však viděl 107minutovou verzi🤔 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pre priaznivcov existenčných dramatov rozhodne povinnosť, ak im teda nebude vadiť pár násilných vrážd. Pre fanúšikov hutného gore hororu s explicitnými scénami, tí sa tu toho dočkajú v miere minimálnej a odporúčam nedať sa zmiasť názvom. Najsilnejšia scéna filmu tak prichádza hneď v úvode filmu. Reálne zábery z bitúnku. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Čtyři vraždy stačí, drahoušku! O filmu je dobré předem nevědět nic, a tak doporučuji nečíst zdejší komentáře, včetně možná i mého, před zhlédnutím. Marcos je chlapík, co dělá na jatkách, a tak divák má možnost vidět, kolik krve z poraženého skotu vyteče. Marcos má před svatbou, jako jeho bratr. Tedy chtěl by se oženit, páč si myslí, že tím získá lepší postavení v továrně. A pak stačí jedna cesta taxíkem a všechno je jinak - budoucnost se pomalu hroutí jako domeček z karet, zatímco v jeho ušmudlaném domku se hromadí jedno tělo za druhým. A nakonec už nestačí ani deset lahví kolínské  a spreje s borovou vůní, a tak se mu před domem usazuje smečka hladových toulavých psů. Vraždičky dobré, kromě sekáčku v obličeji je asi nejlepší podříznutí. Ač se Marcos asi vnitřně hroutí, navenek působí stoicky. Ta chladnost je asi nejděsivější. V jednom momentě jsem ovšem vyprsknul smíchy. Když přijde ráno, v pokoji je další oběť a z rádia slyšíte přání krásného a šťastného dne... Jinak dnes už nejde o vzácný a těžko sehnatelný film, naopak stačí jen pár kliknutí na internetu. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno