Reklama

Reklama

La Plus Longue Nuit du diable

  • Itálie La terrificante notte del demonio (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sedm cestujících je nuceno strávit noc na zámku(překrásný hrad Antoing v Belgii). Zde se však budou muset potýkat se Sukkubou která je bude chtít zbavit jejich bezcenných životů. Určitě chválím výběr lokace(hrad), výběr herců zejména sluha Hans a především ďábelský Daniel Emilfork. Vraždy nijak neoslní. Film rozhodně neurazí ale asi ani nikterak víc nenadchne. Slabší 3hvězdy. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hneď začiatok ma upútal hlavne kvoli kúzelnému hradu Antoing, ktorý sídli v Belgicku. Najprv to vyzerá ako štandardná gotika, kde niekoľko pocestných sa muselo narýchlo usídliť na zámku. A samozrejme potom je na rade smrť, ktorá milých účastníkov kosí jedného po druhom. Nič z toho by rozhodne nebolo nezvyčajne, keby tú záhadnú postavu nestvárnila ukážková  Erika Blanc, ktorá milú osôbku vzápätí premenila na démonickú postavičku , ktorá to tam všetko začala driapať. Ale zas aj Daniel Emilfork bol v roli nejakého prevádzača bravúrny, ako by sa k filmu potajomky pripojil sám upír s Nosferstu. Určite to nie je veľdielo, čo sa týka gotického horroru, ale je to slušná jedno hubka, ktorá rozhodne neurazí. Silné 3*. ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Sedem turistov,sedem smrteľných hriechov,strašidelný zámok,rodinná kliatba.Dnes už kultová klasika.Dosť veľa nahoty,aj lesbické scény.Dosť strašidelný a originálny príbeh s dobrou hudbou.Atmosféra filmu je mrazivá a postavy sú ťažko predvídateľné.A je tam aj succubus,pekná sexy červenovláska.Aj keď je trochu desivá.Na tie roky dobrý horror. Film má ešte veľa iných názvov. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Slasher, ghotic, mystery. Taká nejaká žánrová troj tyčinka ( ktorú každý poznáte ). Pomalé budovanie atmosféry, ktoré je ale lepšie, ako následné ( akože strašidelné ) predstavenie. Proste ľudia so svietnicami chodiaci po ponurých uličkách starého baráku, mi tentoraz ( paradoxne ) prišli omnoho napínavejší, ako samotné násilné orgie v poslednej tretine. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný starý horror v kterém je na dnešní dobu málo lekaček, krve a podobně, ale naopak má skvělou atmosféru. Tu budují jak solidně zvolení obyvatelé zámku, tak zámek samotný. Překvapují zde až lesbické scény, či odhalená ňadra když uvážíme rok 1971. S tím souvisí i pohledné herečky (ač v době vzniku filmu jsem ještě dlouho nežil :) ). Trošku mne zklamala koncovka, která tak nějak vyšumí. Ostatně i vraždy za "smrtelné hříchy" šly až moc rychle po sobě. Každopádně slušný film a řekněme slabší 3z5. P.S.: Film jsem nalezl skrze skladbu "Succubus" od české kapely "Trahir" (https://www.youtube.com/watch?v=i0qxquKg2JU). ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama