Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka - Série 3 (2024) (série)


The Cavalry Has Arrived (S03E15)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Mise pokračuje, ale není to snadné. Tarkin přichází... (GejmronCZ)

Recenze (9)

UncleMorty 

všechny recenze uživatele

Uspěchané do konce. Na to že jsme od dob Rogue One slyšeli "Projekt Omega" a na to že se kolem Omegy táhlo tolik záhadností mám pocit, že Filoni seriál prostě utnul bez jakéhokoliv rozmyslu. Přitom byla Bad Batch opět po dlouhé době tou "dospělejší" verzí animovaných Star Wars a tak nějak nechápu proč jsme se dočkali tolika narážek, které v závěru byly k ničemu. Z Omegy se prostě stala naprosto nedůležitá postava, která mizí kamsi pomáhat a závěr celého seriálu tak nějak působí zbytečně. Ten závěr vlastně není o Bad Batch, ani o Omeze, ale je prostě utnutím dalšího populárního projektu, který se nejspíš vedl v nelibostí s femiNAZI vedením Disney, které prostě nechtělo ohrozit tu tragédii jménem Rey. Škoda ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne špatné finále, ale za mě zbytečné. Vlastně jako celý seriál. Postavy tu máme nadále, aby se mohly za pět deset let objevit v nějakém hraném projektu Davea Filoniho. Na jeden seriál lepíme druhý a používáme easter-eggy na ten předchozí. Takhle funguje tahle mašina. A když ji prokouknete, přestane vás to bavit. To Impérium, vzhledem v jakém období se nacházíme, mohlo také dnes vyhrát. Ale vše zase skončilo hrozně velkým happy endingem. Zlaté finále Rebels a Clone Wars. ()

Reklama

Lukas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začně to na poměr BB úžasně ve stylu předchozích epizod, ALE čím blíž jsme konci tím víc WTF. Echo a doktorka běhají jen tak kudykoliv po základně a baví se o tajným plánu, protože základana je očividně prázdná a nikde v ní nejsou ani kamery co by je mohly slyšet. Najednou si zlej doktor jen tak od nikud vytáhne ještě elitnější agenty s lepšíma zbraněma o kterých nic nevíme, BB jsou kromě schovanýho Echa všichni hrozně jednoduše poražený a uvězněný. Ale po bolestivým mučení a vypuštění z cel dokážou ty super agenty ve svým oslabeným stavu konečně porazit, když to předtím nedaly - absolutně logické. Hemlock který byl celou dobu před všemi napřed najednou jen tak utíká. Navíc z nějakého důvodu ustojí víc přímých stel než komando v brnění což je opět naprosto logické. A o tý scéně v "budoucnosti" ... to je nepopsatelný. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě potěším fanouchy ...ne, tahle epizoda nemá 24 minut, ale 2x tolik. Však se toho taky vcelku dost stane. Monumentálně znějící hudba měla už od prvních vteřin navodit pocit důležitosti a závažnosti tohoto finále pro...pro co vlastně? Všichni víme, že jde o spin-off, jiného spin-offu ...spíš o jakousi slepou uličku, abychom lépe poznali fajn postavy a zároveň umožňující dodávat fanservice v podobě setkání se starými známými. Chvíli to sice vypadalo, že Filoni opět příjde s něčím rozsáhlejším a výrazně rozšíří SW univerzum o novou silnou linku, ale s každou další filler epizodou bylo zřejmé, že půjde "jen" o uzavření osudů Bad Batch. Což ovšem po této epce, nemusí být pravda. Stejně jako "ožila" Ahsoka, věřím, že se ještě setkáme i s Omegou. Závěr k tomu vysloveně vybízí. Byla by velká škoda nechat ladem postavu s tak propracovanou historií. Možná z toho skautíkovství aspoň trochu vyrostla a sehraje nějakou zásadní roli v nových SW filmech. Pokud je definitivně doskywallkerováno, je potřeba dodat nové postavy. A Omega má stále velký potenciál i do filmů pro dospělejší fanany. Takže za mě...konec dobrý, všechno dobré. A to přestože je i tato epizoda důležitá jen proto, abysme věděli, že příběh Omegy nekončí. ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledná epizóda sa podľa predpokladov nesie v duchu oslobodzovania väznených klonov a atmosfericky je podarená, najmä vďaka o malinko dlhšej minutáži a hudbe, ktorá je v tejto epizóde asi najvydarenejšia a pripomína Williamsov originálny soundtrack z filmov. Dejovo je však na úrovni ostatných epizód - ploché, prvoplánové, predvídateľné, miestami v detailoch logiku-postrádajúce zachraňovanie bez väčších prekvapení. Záver je čistá tuctovka snažiaca sa vytlačiť nejakú tú slzičku. Emócia, ktorú ja pociťujem po finále je skôr sklamanie. ()

Reklama

Reklama