Reklama

Reklama

The Craft: Mladé čarodějky

  • USA The Craft: Legacy (více)
Trailer 1

Produkce Blumhouse přichází s pokračováním kultovního hitu Čarodějky. Různorodá čtveřice začínajících náctiletých čarodějek naplno využívá svých nově objevených schopností, výsledek ale dopadne jinak, než očekávaly. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

Roman Albach 

všechny recenze uživatele

Původní Čarodějky si nevzpomínám, takže se vyhnu porovnávání. První hodina filmu byla z mého pohledu velmi kvalitní, pěkný teen drama, které se cílovce snad muselo líbit. Poslední třetina bohuže sklouzla do béčkového podprůměru a celkový dojem z filmu kazí. Rád bych ale vyzdvihnul výkon Nicholase Galitzina, který hraje vedlejší roli Timmyho. Jeho break down při coming outu byl úžasný herecký výkon. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Původní film jsem neviděl, takže nemůžu porovnávat. Ani nemám v oblibě porovnávat když se vytvoří nějaký remake staršího filmu. Když to tedy vezmu čistě na tento snímek, je jasný že cílovka nebude asi nikdo jiný než pro puberťaky. Avšak je to fajn nenáročný film. Ty pochody holek, kterým nevadí že jsou podivínky, učí se co všechno dokážou.. Dokonce si vytvořili pravidla, což je dost úspěch i pro dnešní puberťáky. Pak přijde zvrat, jedna zakouzlí mimo pravidla, něco se stane pak se zjistí že to bylo trochu jinak a máme tady happy end. Konec žádné překvápko i celý film vás nechce nějak tahat za nos a překvapit. Spíš vás chce nechat si to nenáročně užít s trochou magie. ()

Reklama

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak moc špatný. Viděla jsem původní film a zatímco starší verze byla více temná a holky byly sobecké, mladé čarodějky jsou pravý opak. No musíme se smířit s tím, že žijeme v době, kdy každý může být čímkoliv. Potěšil mě závěr, kdy se objevila Fairuza Balk, která je pro mě zajímavou a neokoukanou herečkou. ()

jokino 

všechny recenze uživatele

Povedal by som, že to je skôr remake originálu, alebo velmi podobná kópia, ako z päty vytrhnuté nejaké voľné pokračovanie.. I keď na rozdiel od pôvodnej, ľahko teen-temno-hororovej snímky, tu sa to miestami podobá na "Sabrinu, mladú čarodejnicu", alebo nejaký z dielov "Hanny Montany", mal som ten pocit. Pre mňa osobne, škoda času.. ()

darkphoenix 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica je príjemne svieža, tá druhá sa však zasekla v prílišnej politickej korektnosti a náladových odchýlkach od originálu (temnú hororovú atmosféru pôvodného filmu striedajú digitálne glittre a iskričky). Taktiež, zvyšné tri slečny boli v originále samostatné postavy, definované vlastnými príbehmi a podstatou, tu sú len do počtu. A finále je vo výsledku nezvládnutý trapas ako z dielu CHARMED. Škoda. Pustite si radšej originál na Netflixe. Ten má aspoň gule. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama