Reklama

Reklama

Připravte se na nejskandálnější milostný příběh o dospívání... a explozích! Jakmile studenti na jejich střední škole začnou nevysvětlitelně vybuchovat (doslova...), maturanti Mara (Katherine Langfordová) a Dylan (Charlie Plummer) se snaží přežít ve světě, kde každý okamžik může být jejich poslední. Poté, co se mezi nimi zrodí nečekaná láska, Mara a Dylan zjistí, že když už nemají příslib zítřka, mohou konečně začít žít pro dnešek! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Občas se skutečně vyplatí pustit se do něčeho neprověřeného, co třeba nemá tak dobré hodnocení a z traileru člověk ví, že ho v tom filmu alespoň udrží sympatičtí herci. Což ale není případ Spontaneous. Což o to, hlavní dvojka je skutečně dobrá a v závěru si Brian Duffield docela hezky hraje z emocemi. Jenže...je to pekelná nuda. Nuda ² a navíc hlavní námět filmu mi přišel totálně imbecilní. Tak trošku jsem čekal, že se nám tvůrci alespoň pokusí vysvětlit, proč žáci umírají tak jak umírají, ale zjevně to prostě vysvětlit nešlo, protože je to prostě jenom blbost, co tu figuruje zkrátka jen tak z plezíru. Nekoukejte na to, ani pokud se vám líbí Katherine Langford (místy je tu docela za krávu)...5/10 ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo vyborny mix roznych filmovych zanrov,aj ked nie kazdemu to sadne,no na mna to urobilo dojem,najvacsim plusom a tahakom bola herecka Katherine Langford,ktora bola skvela,blazon ako sa patri,ale v dobrom slova zmysle a ta jej pekna tvaricka,juuuuuuuj,takze nemozem si pomoct,ale dam plne hodnotenie a basta...:-) ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Bye bye happiness, I think I’m gonna die. Perfektný film do súčasnej pandemickej neistoty. A doslova súhlasím s tým, čo napísal užívateľ lamps; Prvá polovica je originálna, s funkčnou chémiou medzi postavami, klasicky sympatickou Langfordkou a nábehom na kultový status. Ešte okolo konca prvej hodiny som si hovoril, že o takých 5 až 10 rokov možno... Potom ale scenárista nedokáže uspokojivo uzavrieť to čo vytvoril a tak tu máme ďalšiu variáciu na teenagerské traumy, čo síce v tomto poňatí stále originálne je, zároveň ale How I Live now a I’m Not Ok With This už sme tu mali. Škoda toho potenciálu. 65% ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Já nevím, mně se to asi prostě jistým zvráceným způsobem fakt líbilo. Jasně, byla to trochu kravina bez logického vysvětlení, ale já ho vlastně ani nepotřebuji - však ten závěr mluvil dost jasně sám za sebe. Některé věci se prostě dějí a nemusí mít nutně důvod. To jen my, lidé, se ho neustále dožadujeme. Pro mě byl film dost velkým překvapením, protože jsem měla chuť jen na obyčejnou teenagerovskou středoškolskou romantiku - ta část o explodujících lidech se ke mně tak nějak nedostala, ale jako fanynce hororů mi sedla velmi. A také sedne k aktuálnímu dění. Nevím jak vy, ale já jsem po zhlédnutí byla docela vděčná za to, že není hůř. Celé to bylo podané s neuvěřitelnou lehkostí, skrze kterou jsem stále nachytávala sama sebe, jak jsem napnutá a jak se bojím toho, kdy zase někdo vybuchne. Hlavně během chvil dvou hlavních hrdinů, mezi kterými to jiskří tak krásným způsobem, že si je oblíbíte i přesto, že jeden z nich (Katherine Langford) je lehce protivný a nesnesitelný fracek. Bylo to mezi nimi takové nestrojené a opravdové. Prostředí malého amerického městečka bylo navíc útulné a příjemné na pohled... Tohle všechno prostě hraje do karet k tomu, že celému městu fandíte a doufáte, že to celé dobře dopadne. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zpočátku třeskutě nápadité, vtipně podvratné romantice ze střední školy (kde spolužáci čas od času samovolně vybuchují v gejzírech krve) už ke konci dochází jiskra i dech, přestože se režisér i sympatický ústřední pár stále snaží. Banální metafora, že (dospívající/dospělý) život prostě není fér a může kdykoliv skončit, tak užívej každého dne, ji taky do výšin neodpaluje. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama