Reklama

Reklama

Konečné řešení

  • Česko Nukleární holomajzna (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Po kolapsu sovětských reforem se napětí mezi SSSR a Amerikou změní ve skutečnou válku. Po konvenčních zbraních dojde i na hrůzu atomových útoků, které ovšem přinesou oběma národům devastaci bez ohledu na politické řešení. Uražení světoví představitelé donutí supervelmoci ke konečnému řešení - každá vybere jednoho vojáka, který bude svou zemi zastupovat. Vítěz získá všechno. Vyzbrojeni všemi možnými zbraněmi vedou spolu válku americký zrádce Thomas Batanic a oddaný komunista Sergei, aby rozhodli o dalším osudu lidstva. (McLushi)

(více)

Diskuze

choze

choze (hodnocení, recenze)

Nuda, nuda, nuda a takové to mohlo být pěkné béčko. Ted Prior je docela dobrej představitel akčního hrdiny, i když mě trochu otravoval tím svým rebelstvím a suverenitou. A co mě naštvalo bylo, že se ve filmu vůbec neobjevilo to prďácké mad maxovské vozítko vyobrazené na obalu videokazety.

 (hodnocení, recenze)

Můj brácha(gorenje) si jednou koupil ve videopůjčovně tento film za 60 Kč.-.Zprvu jsem si myslel že je to kravina ale až jsem to viděl,tak se mi natolik líbil že jsem mu dal 5 hvězdiček!

Reklama

Reklama