Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nádherné mladé ženy s fantastickými postavami. Krásní svalnatí muži. Hodiny aerobicu, posilovny, šatny, sauny, bar. Všechno, co bychom mohli očekávat v každém moderním kalifornském sředisku pro zdraví. To naše je stejné, avšak poněkud se liší jeho podstata. Zde lidé necvičí, aby se cítili lépe. Zde umírají... (Multi Home Video)

Recenze (41)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jsem si jistý, že se většinou najdou diváci, kterým se snímek „Vražedný aerobic“ nebude moc líbit. A asi jim to nebude mít ani za zlé, ale mě to jako osmdesátkový horor sedlo, je to relativně přímočaré, dějově jednoduché, i když je zde odhalení na konci. Všechno to do sebe nějak logicky sedne, ale pak je zde ještě skvělá hudba, která celý film provází, a ta mě teprve dostala. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Slasher z fitcentra, kde námahu cvičení chtivých návštěvníků ukončuje (ne)známý vrah. Používá velký spínací špendlík a své počínání zakončí slušným bodycountem. Nicméně mě jímá podezření, že celé to vraždění je tak nějak mimoděk, jelikož většinu času sledujeme aerobní cvičení a detailní záběry vysportovaných těl, přičemž nikoho neznepokojuje, co se děje v šatnách. V každém případě je to ale zábavné sledovat, má to skvělou atmosféru, dobře zvolenou hudbu a pěkné holky. ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Upřímně nepochybuju, že v atmosféře kina Aero se simultánním dabingem by to bylo min. za 4*, ale takhle doma je to jen trash s povážlivě málo frontaly, zato se skvělejma osmdesátkama a občasnýma hláškama. Vrah se dá prokouknout hned na začátku, stačí jen trocha pozornosti. Nejlepší je, že navzdory všem těm vraždám se v tělocvičně stále vesele cvičí dál. :) 2,5* ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

A raz dva tři čtyři! Plukovník Hogan vyšetřuje vraždy páchané na sexy silikonových cvičenkách v posilovně a to prosím sponkou, Mike Danton se ochometá okolo, svádí vnadné cvičenky, vynáší odpadky a pere se s Fritzem Matthewsem, kterému k dokonalosti chybí jen useklá ruka, jíž by byl umlácen. Slasher od tvůrců Smrtelné kořisti nemohl dopadnout špatně. Nebo dobře, vyberte si. Já mám zábavně špatné filmy rád. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Killer Workout je 80kovým Béčkovým slasherem kterej dokáže nalákat především na množství krásných žen a poměrně vysokej bodycount. Vražd je sice dost ale vyloženě explicitního násilí se divák nedočká. Vražedným nástrojem je povětšinou velká sichrhajcka což je možná originální ale né zrovna moc efektivní. Ani pointa filmu a motiv vraha na prdel nikoho nejspíš neposadí. Ale za mě jde o pohodovou 80kovou jednohubku které klidně ty 3slabší hvězdy dám. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii. (Epistemolog)

Reklama

Reklama