Reklama

Reklama

O Cemitério das Almas Perdidas

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

S Rodrigom Aragãom som mal doposiaľ len jednu skúsenosť (Mar Negro), a bola to celkom slušná krvavá jazda, tak prečo nedať repete. Veď pred spaním je takýto snímok doslova ideálnou voľbou :) Každopádne, nemýlil som sa absolútne v ničom a dostal som presne to, čo tento zručný človek dokáže ako “jediné” - a to preniesť násilie na obrazovku. Čiže solídne masky, gore a krv. Žiadna iná pridaná hodnota tu nie je (možno trošku príbeh), pričom kto očakáva niečo iné či viac, tak je normálne degeš :) Pre konkrétne publikom to bude zážitok, ostatní by sa mali tejto brazílskej “sambe” vyhnúť, lebo tie jedničky či “odpady” vyznievajú ako dosť neobjektívne hodnotenia. Medzi 3-štyri, aj keď za záver sa tá štvrtá asi pýta. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ten úvod se mi líbil, pak už jsem se ale nemohl absolutně soustředit, přestalo mě to bavit už někde ve čtvrtině. Připadalo mi, jako bych se díval na divadelní hru. Tohle jde úplně mimo mě, líbit se to bude určitě hororovým ročníkům 70-80, za mě ale naprostá ztráta času. Pochválím maximálně masky a ten úvod, kde nebyla nouze o podřezané krky. (Full HD, 73. hodnocení) ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Koukem do lejna Fuldžiho nevykřešeš aneb když se brazilský amatérský narkoman rozhodne natočit jakože děsivý satanistický horor a k dispozici má pastelky, pixlu kečupu a bandu neskonale trapných ochrnutých polen, přičemž mu „scénář“ na nějakém tom astrálním výletě dozajista našeptal sám mentálně postižený Belzebub. O cemitério dos idiotas retardados! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Brazilská šílenost pro okrajové publikum. Středověký hrad, hřbitov, satanská bible, brazilští koloniálisté a look jak z 80. tých let. Jsem trochu zklamaný. Tohle je rozhodně film od kterého se nedá očekávat příběh, herecké výkony ani vizuál, ale že to bude tak pomalý a na gore si divák musí počkat něco přes hodinu to jsem teda nečekal. Masakr v posledních 10 minutách je výborný, ale víc by tomu slušel krátkometrážní Háv ve stylu Fist of Jesus, protože ta hodina před tím působila jako dvou hodina. Když už tvůrci ničím jiným než gore a slušnými praktickými efekty zaujmout nedokážou, tak by člověk čekal, že to budou servírovat od začátku do konce a alespoň se divák občas zasměje nad tím jak je to nechtěně vtipný, ale bere se to spíš vážně. Os Exterminadores do Além Contra a Loira do Banheiro taky z Brazílie bylo 2x lepší. Víc humoru i víc ujetých šíleností. Příběh**, Akce***, Humor>Ne, Násilí****, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí**. 5.5/10. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Moje druhá srážka s Aragãoem dopadla o něco lépe než ta první, ale režisér na svém rukopisu nic nezměnil. Je to opět osmdesátková řežba, ve které zombíky vystřídala parta prokletých kolonialistů na čele se satanistickým knězem, která uvízla na prokletém středověkém hradním hřbitově, který se kdovíjak ocitl v Jižní Americe za časů conquistadorů. Ječení, řvaní, chechotání, hektolitry krve, létající hlavy či jejich půlky, šmrncovní indiánka, boží kanibalistický kmen a zběsilé tempo. Občas mi to sice nedávalo smysl, ale to asi ani nevadí. Na podobné věci si moc nepotrpím, takže tomu házím jen lehký nadprůměr, ale fandové oldschoolových splatterů si budou mlaskat. 60% ()

Reklama

Reklama