Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dvanácti letech ve vězení se Eddie Palmer, bývalá středoškolská fotbalová hvězda, vrací domů a chce opět začít žít. Zanedlouho překvapivě naváže pouto se Samem, nezapadajícím chlapcem z problémové rodiny. Eddieho minulost však začne jeho nový život a rodinu ohrožovat. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to jednoho krásného pátečního odpoledne a musím uznat, že to nebylo špatné rozhodnutí. Jasně, takových civilních dramat se už natočil mnoho, ale Palmer patří skutečně mezi ty lepší. Justin Timberlake by se měl ucházet o tyto typy rolí, v emočně vypjatých scénách jsem mu uvěřil každé jeho rozhořčení, každé naštvání, každou radost, každou slzu (neskutečně mu tento filmový žánr sedne). Připočtěte k tomu nadání toho malého kluka a z hlediska herectví si nemáte nač stěžovat. Zahřálo u srdíčka, jak si tito dva zmiňovaní vytvořili mezi sebou velmi pevné pouto, takové filmy ze života je důležité si někdy pustit. Chápu, že příběh nepřichází s ničím novým, revolučním, inovativním, sází na jistotu, což ho možná obere o tu eventualitu patřit k nejužší špičce, ale plně chápu jejich krok vsadit na lineární příběhovou linku, kde se nemůže nic významného zkazit. Optimistický závěr potěšil, těžko říct, zda by to takto dopadlo i v reálu, ale zvolit konec s pesimistickým nádechem by bylo jako dostat ránu do citlivých míst. Nehodilo se to sem. Za mě silné tři hvězdy. 7/10 ()

venison 

všechny recenze uživatele

Lehce zaměnitelné americké drama s tuctovým příběhem. Přátelství outsidera a malého divného chlapce tu bylo už několikrát jen s jinýma proměnnýma. Justin Timberlake hrál průměrně a Ryder Allen byl k sežrání. Nic co by v hlavě nebo srdci zůstalo delší dobu, ale pokud divák nic moc nečeká, tak nebude zklamán. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Palmer mi je dost osobní charakter, takže jsem skutečně neměl problém se naladit na jeho dialekt a mimiku, navíc Justin Timberlake, nejenže v těch vousech vypadá stylově a charismaticky, ale hraje přirozeně a ačkoliv toho moc nenamluví, hodně o jeho charakteru vypovídají veškeré emoce. Timberlake válí v každý scéně a ačkoliv má film téměř dvě hodiny, byl jsem rád za každou obyčejnou scénu s Palmerem. Je úplně jedno jestli zrovna opravuje klimatizaci, chlastá colu nebo jen chodí po bytě. Je to takovej ten typ charakteru, kterého bych chtěl mít za kamaráda, příbuzného či souseda. Umí se postavit za lidi co má rád, nikoho nesoudí, má velký srdce a rozhodně to není sobec a každých špatných rozhodnutí, lituje. Kdo by Palmera neměl rád? Zbytek herců taky fajn, hlavně malej klučina je sympatickej a babička Palmera. Je tam jedna scéna, kterou nechci spoilerovat, cca po dvaceti mintuách filmu - mě emocionálně roztrhala. Celé to dění ve filmu tak trošku prožívám i v osobní rovině. Né tak vyhroceně a né kolem stejných problémů, ale spoustu paralel se prolíná s tím co mám já, takže jsem se prostě vezl na emocionálním kolotoči poctivého drama. Hraje příjemná hudba, film má skvělou režii (žádné otravné střihy či umělé nasvícení, vše působí přirozeně) a když dojde na vyhrocenou situaci, právě ta režie díky ruční kameře, vše nakopne. Jak jsem řekl, miluju tyhle poctivé dramata. Palmer, Kean, The Confirmation, Joe, Adopt A Highway... tyhle dramata na tenhle způsob - civilní, syrová, se stávají mojí oblíbenou žánrovkou. Timberlake by měl hrát víc rolí!!! ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Palmer: „Koľko chlapcov je v tej šou?“ Sam: „Žiadny“. Palmer: „Čo ti to hovorí?“ Sam: „Že môžem byť prvý?“ Príbeh je postavený na dvoch postavách - Palmer (Justin Timberlake) a Sam (Ryder Allen), ktorých vzťah ako dvoch pôvodne cudzích ľudí, sa začne rozvíjať. Film je však predvídateľný od prvých minút a to, ako Palmer rýchlo prijme „inakosť“ Sama, len stupňuje pocit, že chýba napätie a dráma. Zostala pachuť, že to nebol vyslovene slabý film, ale jeden z tých, na ktoré rýchlo zabudnem. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Sám sa čudujem ako som tomu celú dobu fandil. Lebo po naliatí čistého to zas príbehovo bohviečo nebolo, ale forma najmä po zarátaní hereckých výkonov, hudby a celkového tempa. Veľmi pekné. Asi sa to dotklo najmä tej zženštilej časti mojej osobnosti, ale čert to ber. Z tohto snímku mám príjemný pocit a to sa počíta. Timberlejou definitívne potvrdil, ze do hereckej špičky naozaj patrí. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • V roku 2019, kedy sa film nakrúcal, mal Ryder Allen, ktorý hrá mladého Sama, iba 7 rokov a bol to jeho prvý dlhý celovečerný film. (Weezy22)
  • Zatiaľ čo Sam (Ryder Allen), Palmer (Justín Timberlake) a pani Vivian (June Squibb) jedli svoju večeru s mäsovými guľkami a hovorili o výdavku v obchode, na začiatku scény mal Sam na tanieri jednu mäsovú guľku a malinký kúsok cestovín, potom keď pani Vivian povie Samovi, aby "zjedol svoju večeru", na jeho tanieri sa zázrakom objaví viac jedla. (Pat.Ko)
  • Zatiaľ čo Palmer (Justin Timberlake) sedí a pozerá si starý fotoalbum po smrti pani Vivian (June Squibb), môžete vidieť hnedý obrys jeho falošného tetovania na jeho hornom ramene. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama