Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva astronomové vyrážejí na mediální turné, aby varovali lidstvo před smrtící kometou, která se řítí přímo na planetu Zemi. Zdá se ale, že to nikoho nezajímá. (Netflix)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (1 226)

Morien 

všechny recenze uživatele

Příliš skutečné a rovněž příliš neskutečné. Uvidím, co si budu myslet, až se mi to trochu rozleží. Režisérův styl se nyní potvrzuje jako jedninečný a identifikovatelný, ale The Big Short mi připadal víc nenucený, tedy asi lepší? Rozhodně jsem po něm měla mnohem silnější pocit, že se lidstvo řítí do záhuby. Zde bylo příliš momentů "napodobování" reality tak nezajímavých, až jim to skoro ubralo ten satirický význam a byly jen nudné, konkrétně například postavu Ariany Grande mohla ztvárnit nějaká opravdová herečka, není-liž? Nelíbilo se mi ani jak profesionálové jako Meryl, Jonah, Mark nebo Cate pojali své role. (Abych to vyvážila: Jennifer, Leo, Rob, Melanie skvělí, Timothée možná taky, i když se mě zmocňuje pocit, že občas začíná hrávat ve filmech "sám sebe".) Tohle je spíš jako pokračování Idiocracy než cokoliv jiného. Což by samo o sobě teoreticky mohlo stačit, kdyby to byl záměr, ale myslím, že autor se pokoušel o něco sofistikovanějšího. TL;DR: Film jako takový se mi moc nelíbil, ale všechno to frustrované řvaní bylo velmi terapeutické. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Soustava parabolických zrcadel nastavená proti zabijácké kometě složené z toxických prvků jako ignorantství, povrchnost, hamižnost či politizace. A za ní fascinující ohon plný falešných proroků a samozvaného mesiášství. Ne ne, na tohle nám Bruce Willis za tónů Aerosmith stačit nebude.. Škoda jen, že to časem krystalizovalo na klasický souboj uvědomělých oslů s tupými slony a že přemrštěnost některých humorných momentů sebrala možnost drtivějšího impactu a já každou vteřinou čekal živý vstup zprávaře Willa Ferrella.. ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tohle mi jako příznivci The Younger Dryas Impact Hypothesis nedělejte. Těžko se mi hledá filmová výpověď mezi didaktickou nesnesitelností reality filmové a osobní frustrací z reality skutečné. Ale 'Dokumentární' není žánr, který bych automaticky přiřazoval k 'Apokalyptický'. Jsou lepší satiry? Ano. Chytá mě u nich větší deprese? ... více v deníčku ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Napapaný DiCaprio si kráčí pro dalšího Oscara. Nevyrovnaný, ale místy nečekaně realistický snímek se silným poselstvím, který ukazuje kam až jsme se dostali a jak daleko už to zašlo. Můžeme se tomu zasmát, ale McKay nás chtěl ve skutečnosti vyděšit. Moderní horor obalený cynickým humorem a nadhledem. S názornými příklady špatných rozhodnutí, která sledujeme dnes a denně. Natočený i pro hloupé lidi. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MÁME ŠEST MĚSÍCŮ, NEŽ LIDSTVO A VŠECHNY ŽIVÉ DRUHY VYHYNOU…“   Vrtěti psem ze současnosti. Tohle už není alarmující, skandální ani ironický. Tohle je skutečnost! Groteskní zpráva o konci lidstva je vypovídající, ale bohužel občas i trochu nudná. (A že dávám HUMOR **, je zásluha toho fóru na konci!)   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, jestli by mi bylo při konci civilizace smutno. 2.) A.I.L.F..  ///  Thx za titule „Vít Bezdíček.                   PŘÍBĚH  ****  HUMOR  **  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (181)

Zajímavosti (29)

  • Mobilní telefon, který se ve filmu často objevuje hlavně v ruce Petera Isherwella (Marka Rylance), je již nevyráběný model Hydrogen One od firmy Red, která vyrábí profesionální digitální filmové kamery. (Hawaj)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Nominace na Oscara zveřejněny!

Nominace na Oscara zveřejněny!

08.02.2022

Jedna z nejvýraznějších hollywoodských ceremonií roku, tedy předávání prestižních Oscarů, se pomalu ale jistě blíží a dnes ve 14:18 místního času začal přímý přenos vyhlašování kompletních nominací… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama