Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ryan Chang (Jason Scott Lee) je policistou TECu, Společnosti pro kontrolu času. V roce 1945 zabránil ze správné cesty zbloudilému Brandonovi Millerovi (Thomas Ian Griffith) zabít Adolfa Hitlera odstraněním jeho manželky Saši (Tricia Barry). Pak mu trvalo dva roky, než dostihl a polapil všechny ostatní členy jeho bandy. Jenže Miller z vězení uprchl a dělá všechno proto, aby své původní plány splnil a svou milovanou oživil. Aby se mu to podařilo stačí se zbavit Ryana. A to pokud možno ještě předtím, než vůbec do TECu vstoupil... (monolog)

(více)

Recenze (32)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem se nemohl zbavit pocitu, že tohle nemá s filmem Timecop vůbec nic společného. Není tu nic co by na něj odkazovalo. Prostředí jiné, stroj času jiný, mechanika cestování jiná… Tohle je maximálně takový prapodivný remake (který i když je o skoro deset let mladší, trikově na to nevypadá). Dějově je to překvapivě nuda a to hlavně díky nekonzistenci (až bych řekl možná i absenci) pochopitelného děje. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne ne tak spatny, jak jsem cekal. Pribeh filmu je sice slabsi, nez v prvnim dilu, ale zase tu je vic akce. Sice ne hned od zacatku, ale postupne se to stupnuje, zacinaj se menit dejiny a i kdyz to je misty uz trochu zmateny, da se rict, ze film ke konci docela slusne jede. Jason Scott Lee vypada sice docela tupe, ale bitkarit celkem umi, takze celkove docela slusna zabava. ()

Reklama

mansonn 

všechny recenze uživatele

No páni.Teda povedal som si že si pozriem druhý diel ,že však hádam sa to bude dať pozerať.Miešate filmový kokteil a máte JS.Leeho a stroj na cestovanie časom a očakávate že urobíte aspoň B film.Takže zabránil atentátu na hitlera,potom sa preniesol v jednej scéne na divoký západ...kde ozaj vyzeral ako ninja korytnačka v strašiakovom kostíme.Dejová línia sa asi tvorcom poprehadzovala a už som to nestíhal sledovať a pri každej akčnej scéne sa Lee tváril ako by chytal kopu hnoja ...ozaj herec ktorého som si oblúbil vďaka Rapanui ale teraz ma dosť sklamal.Tu jednu hviezdu majú za peknú blondýnku ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jednička vypadá po shlédnutí dvojky najednou sakra dobře. Lee je ještě horší herec než Van Damme. Scénář tu je prostě pitomej, akce (myšleno pár kopů) až na konci a kulisy televizní. Nuda a hloupost, která naštěstí natolik krátká, že Vás ani nestačí moc dlouho nudit. Než se totiž nadějete, je konec. A přitom ten svět má takový potenciál! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Béčko. Ale horšie od toho minulého béčka. Záporák Thomas Ian Griffit sympaticky spomína na svoju chvíľu slávy (NEPORAZITEĽNÝ, UPÍRI), ale hlavný hrdina je prílišné drevo. Pár akčných scén (finále) je fajn, ale žiadna nemá dostatočne zaujímavú choreografiu, na vandammovké roznožky môžete rovno zabudnúť... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v dubnu 2002 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama