Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ryan Chang (Jason Scott Lee) je policistou TECu, Společnosti pro kontrolu času. V roce 1945 zabránil ze správné cesty zbloudilému Brandonovi Millerovi (Thomas Ian Griffith) zabít Adolfa Hitlera odstraněním jeho manželky Saši (Tricia Barry). Pak mu trvalo dva roky, než dostihl a polapil všechny ostatní členy jeho bandy. Jenže Miller z vězení uprchl a dělá všechno proto, aby své původní plány splnil a svou milovanou oživil. Aby se mu to podařilo stačí se zbavit Ryana. A to pokud možno ještě předtím, než vůbec do TECu vstoupil... (monolog)

(více)

Recenze (32)

Han22 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem těžký průser, ale Timecop 2 je proti vší logice béčkových pokračování docela fajn film. Možná i o fous lepší než jednička. Jason Scott Lee je větší sympaťák a i lepší karatista než Van Damme, Griffith špičkový záporák a celý film? Boyumovi se podařilo namíchat podobný koktejl jako Hyamsovi v jedničce - ten zvláštní mix skoků do různých časových období, měnění reality, bojových umění a emocí z různých setkání se sebou samým. Efekty neurazí, hodina a čtvrt uteče jako voda a má to docela slušnou atmosféru. Příjemné překvapení. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jednička vypadá po shlédnutí dvojky najednou sakra dobře. Lee je ještě horší herec než Van Damme. Scénář tu je prostě pitomej, akce (myšleno pár kopů) až na konci a kulisy televizní. Nuda a hloupost, která naštěstí natolik krátká, že Vás ani nestačí moc dlouho nudit. Než se totiž nadějete, je konec. A přitom ten svět má takový potenciál! ()

Reklama

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Největší problém tohoto filmu je, že snímek o cestování v čase lze jen těžko sloučit s prostoduchou akční béčkařinou. Člověka to nutí přemýšlet nad souvislostmi, ale na druhou stranu si říká, že ten film za to nestojí a radši by si jen užíval akci, což zase dost dobře nejde, když nechápe děj do podrobností. Ono by to možná šlo, ale já to tak neumím. 30% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem se nemohl zbavit pocitu, že tohle nemá s filmem Timecop vůbec nic společného. Není tu nic co by na něj odkazovalo. Prostředí jiné, stroj času jiný, mechanika cestování jiná… Tohle je maximálně takový prapodivný remake (který i když je o skoro deset let mladší, trikově na to nevypadá). Dějově je to překvapivě nuda a to hlavně díky nekonzistenci (až bych řekl možná i absenci) pochopitelného děje. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

SPOILER Film by se dal rozdělit na dvě základní části. První půle je mnohem méně akční, spíš by se dalo říci přemýšlivá a představující hlouběji hlavního hrdinu. Druhá už je jen akční bitka bez ladu a skladu. Samozřejmě je zábavnější ta první část, ale i ta druhá má něco do sebe, ale logický a inteligentní děj to rozhodně není. Časových paradoxů tu není vůbec málo, dá se říct, že spíš hodně, ale chybí jim trošku té propracovanosti, trošku toho divákova pocitu, že režisér si s tím pohrál a vyhrál. Trošku té přesvědčivosti. Za to samozřejmě může i délka a prvotní akční zaměření, které odvedly všechny peníze na stomilionkrát jinde viděné akční scény, místo na propracování možných budoucností. A to je proto, že film šel rovnou na dvd, aniž o něm kina třeba jen slyšela. Nebýt trošku podivného zakončení, kdy hlavní hrdina po napravení časové osy zmizí, ale později ve svém čase si opět všecko pamatuje, dal bych víc. Je to škoda, mělo to rozhodně na víc. Jason Lee, pokud náhodou nerotuje ve vzduchu, hraje jako o život. Asi cejtil, že by z toho mohlo být něco lepšího. Jenže režisér a scénárista mu jen házeli Millera pod nohy a tak z toho je jen trošku nadprůměrnější béčko. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v dubnu 2002 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama