Reklama

Reklama

Blood Freak

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

POMO odpad!

všechny recenze uživatele

Céčkový, takřka psychedelický horor, který sice má nějaký dějový koncept s pointou, ale filmařsky je po všech stránkách pod hranicí koukatelnosti. Toporné neherecké kreace, chybějící zvuky, špatně rámované a rozostřené záběry, neskutečný střih, nebo spíše nestřih. Tohle nedělali filmaři. Proč to vůbec komentuji?! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ode dneška nikdy nebudu jíst krůtí maso, nechtěl bych se probudit s krůtí hlavou. Film je téměř obyčejnej slasher teda ža na to že hlavní padouch se mění v krůtu, ona ale ta maska byla neskutečně směšná a dost jsem se díky tomu nasmál. Vražd je málo a nejsou nijak výrazné, tady jde asi fakt jenom o ten příběh kterej je šílenej, jinak je to prostě nemastná neslaná kravina. BTW film, nebo aspoň moje verze, trvá 72 minut. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

To je nebo byla píčovina! Ten chlap si nasadil spíš nějakou masku,kterou jako by stvořili skauti a chodí s ní po městě a musí si dávat bacha aby v té pičaté masce někde nespadl do díry. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Fúha. Blood Freak je jeden z tých bizarnejších kúskov ktoré som mal možnosť vidieť. A to som toho videl fakt veľmi veľa.A to neberte ako samochváľu prosím... Blood Freak je také čudo, že som si popri sledovaní neraz povedal, toto nemyslia vážne. Spracovanie bolo zbytočne krkolomné a to obsah viem zhrnúť do dvoch viet. Mladík pracuje (či brigáduje) v laboratóriu a jeho prácou je ochutnávanie geneticky modifikovaných moriek. Táto genetická modifikácia má naňho dosť vážny dopad, jeho hlava sa zmení na hlavu morky a začne zabíjať a piť krv okoloidúcich ľudí. Nápad na béčkový horror je to parádny, to uznávam. Ale ako tu už spolu-komentátori spomínali, spracovanie je hrôzostrašné, dokonca aj na céčkovú produkciu. Kamera, zvuk, strih, herecké výkony... No všetko zle. Jediné pozitívne okrem nápadu beriem hudbu, klasický rockový jam, a dĺžku filmu. 72 minút fanúšika takéhoto undergroundu iba poteší. 1* z milosti. ()

V4nd4l 

všechny recenze uživatele

Film o chlapovi, kterému po požírání geneticky (nebo chemicky nebo prostě nějak) upraveného krocaního masa naroste krocaní hlava a stane se z něj hemofágní vraždící monstrum. Nápad víc než zajímavý, ale zpracování hodně slabé. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama