Reklama

Reklama

Džudžucu kaisen - Season 2 (2023) (série)


Kaigjoku: San (S02E03)

(epizoda)
  • Japonsko Kaigyoku: San (více)

Poté, co byla služka Riko Amanai unesena, si Gojo, Geto, Riko a služka užívají volno na pláži. Když v tom náhle, když se vrací do školy v Tokiu, jsou přepadeni nájemným vrahem Toji Fushigurem a začíná boj Gojo vs Toji. (Michal_Velc)

Recenze (3)

MasterMagic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoro jsem až zapomněl, jaký je užasný pocit bez znalosti příběhu mangy koukat týdně na novou epizodu JJK. Syntéza perfektní animace a zvuku vyprávějící strhující příběh, který je po scénáristické stránce napsán dost úderným způsobem. Jak je tomu u pravých autorských vizuálních děl, kdy se vám rozchází hrany obrazu a mentálně se posunete doprostřed tohoto vyhraněného prostoru. Tento trademark byl naznačen už v předchozí epizodě, ale v této je podáván v míře vrchovaté. Je to něco, co mi naposledy během JJK0 filmu opravdu neskutečně chybělo a bál jsem se, že už to nezreplikují, tak skvěle, jak tomu bylo v sérii první. Opravdu jsem štěstím bez sebe, že jsem se mýlil. Moje očekávání jsou splněna, ba dokonce se pro nadcházející arc i navýšila. Sakra, zbývá ještě 20 epizod a už tu máme peak. Možná bych vydržel čekat dva týdny a viděl naráz 50 minut než to takto škudlit po 25 minutách. ()

mikki089 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkně se to rozjíždí! Animace znovu famózní (musím uznat, že animace a barvy očí jsou překrásné), nechyběly extra scény. Záběry z pohledu postav, něco novější ve světě JJK, určitě velké plus - přidalo to autentičnosti a celkovému momentu překvapení. Výkony hlasových herců na jedničku, stejně tak animátoři/režie při vytváření scén. Za mě další skvělá epizoda, celkově arku o Satorově době jako studenta není co vytknout. ()

Reklama

Galerie (42)

Zajímavosti (6)

  • Toji při boji s Gojo Satoruem použil zbraň „Inverted Spear of Heaven“, což je jedna z mála věcí, která v sérii nulifikuje techniky kouzelníků. (Michal_Velc)
  • Gojovo kimono je zdobeno vzorem vážky, která je v Japonsku symbolem statečnosti a vítězství. Vážky se mohou pohybovat pouze vpřed a jsou známy svou odvahou a nebojácností, což přispívá k jejich uznávané pověsti a naznačují Gojův charakter jako kouzelníka. (mikki089)
  • Tato epizoda adaptuje kapitoly 70. až 72. oficiální mangy. (mikki089)

Reklama

Reklama