Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý obchodník s falšovaným značkovým textilním zbožím Marcus Ray se díky kamarádovi Tommymu Hendricksovi rozhodl přistoupit na legální podnikání. Bez vlastního přičinění se však zaplete do mezinárodního spiknutí, jehož cílem je distribuce tisícovek miniaturních bomb do celého světa, které jsou ukryté ve falešných značkových hračkách či oblečení. Marcus netuší, kdo je přítel a kdo ne... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

otík 

všechny recenze uživatele

Poslední z těch opravdu „velkých“ akčních filmů Jean-Claudea. Po Double Teamu jeden z těch nejlepším filmů, kde bruselský karatista ukazuje, že je to vážně pořádný štramák, borec a hlavně akční hrdina. Nutno dodat, že s pohledem na jeho další filmografii (konče filmem J.C.V.D.) jde opravdu o poslední kvalitní, akčně přitažlivý film, na který je radost pohledět. Jean si svou postavu skutečně užil, ukázal velmi dobrou bojovou choreografii, jde mu to výborně jak s pistolemi, tak bez nich v osobních soubojích. Vypadá výborně, jeho těla si užijeme, vychutnáme si i jeho pověstné nohy při práci jako rikša. Příběh není důležitý – jeho postava je něco jako prodavač padělků, který se zaplete do malého spiknutí a aby z něj vyvázl živý, musí bojovat nejen za sebe, ale i za nešikovného parťáka (Rob Schneider). Některé dějové linky moc nedávají smysl, ale to už tak v HG filmech bývá, spíše je důležitá vizuální stránka a ta je výborná. Cool souboje doplněny Van Dammovou fyzičkou a pohodovým úsměvem, to je záruka, že tento film se bude líbit. Hudba: Ron Mael & Russell Mael PS: hodnocení některých uživatelů o ubohém akčním filmu je hodně zvláštní. Podívejte se na další film, které JCVD natočil a jistě část z vás uzná, že oproti tomu je Kontraband královským akčním filmem ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Debilně nastříhaná, klipovitá akce likviduje tento film. Tedy ne že by zbytek byl kdoví jaký zázrak, ale Van Damme tvoří s Schneiderem (který tu není tak nemožný jako obvykle) docela ok dvojici. Dál bych si rozhodně uměl představit více martial arts bitek, ne jenom samé přestřelky. Aspoň že na tu LeluRochon se hezky dívalo. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších akčních filmů, kde Jean-Claude Van Damme hraje hlavní roli, zde dokonce nejen on, ale i další americká komediální hvězda Rob Schneider, který jakoby se v tomto filmu objevil náhodou, ale právě díky němu je tak vtipný a chvílemi uvolňuje dost tak vypjatou atmosféru. Příběh překvapivě také není zas tak špatný i když je to blbost jako trám, ale na Van Dammovi filmy je to nadprůměrná záležitost. Co se mi ale na filmu vůbec nelíbilo tak právě to jak se snažil režisér Hark Tsui zvýraznit dost tak akční scény a i přesto že to Van Dammovi opravdu kope nejen v botách značky Pumma a honičky aut jsou opravdu slušné se tu také objeví naprosto nevydařené zelené? výbuchy, které jsou přes celé plátno tak výrazné až je to k smíchu. Kontraband je i přesto velice podařená akční jízda plná klišovitosti, ale i tak dokáže na necelou hodinu a půl zabavit. --- Nechci vítěztví!!! Chci jenom vědět, že neumřu. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA MAX HD - Jedna z těch slabších Van-Dammovek, díky které však mám již mnoho let v paměti boty Pumma :) Když někdo řekne Kontraband s JCVD, jako první mě napadnou právě Pummy. Jinak nový CZ dabing byl naprosto v pořádku, je fajn, že se Jirka Pomeje vrátil k této úloze. Co se filmu samotného týče, nabízí celkem slušné akce, avšak děj a humorná stránka procenta sráží. 60% ()

MATADOR odpad!

všechny recenze uživatele

Šmankote Jean-Claude. Co tohle má bejt? Tohle je tak legrační, ne-li trapné.Jean-Claude běží nějaký ubohý závod a v tom se mu rozbijou "vjetnamský boty",který mimochodem vyrábí - velmi hrozné. A nebýt toho přivalí nějaká drsná ženská a začne tam radit Jean-Claudovi ,jak se mají dělat pořádný "gatě".Nevím co na tomto snímku je tak strašně zajímavé,že někdo hodnotí * a více.Jean-Claude a jeho filmové smetiště! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V několika scénách na lodi, kdy se Marcus Ray (Jean-Claude Van Damme) klouže mezi kontejnery a také se na jeden se odrazem vymrští, lze zpozorovat pomocná lana, která jej tahají. (v.indruchova)
  • V roli inspektora Hana se měl objevit Jet Li. Na poslední chvíli ale změnil rozhodnutí a dal přednost Smrtonosné zbraňi 4 (1998). (ČSFD)

Reklama

Reklama