Reklama

Reklama

Obsahy(1)

13. ledna 2001. Harvey Jacobs, válečný fotograf deníku Times, byl zraněn teroristy poté, co viděl masakr u Nuevo Colón. V zoufalé snaze dostat ho pryč poslala Organizace spojených národů vůz a řidiče, který ho měl dopravit přes hranice... (3DD!3)

Recenze (154)

HAL 

všechny recenze uživatele

Těžko říct jestli je série Hire koncipována jen jako další originální způsob reklamy, nebo se firma BMW snažila částečně zachovat i jako (s mírnou nadsázkou) mecenáš umění který dá šanci vyjádřit se schopným režisérům v krátkém filmu ve kterém se nějakým způsobem objeví nějaké jejich auto. Ińárritův film každopádně nasvědčuje spíše tomu druhému, protože i akce a honičky, i samotné auto je až daleko v pozadí za snahou přiblížit svět na který se většina lidí dívá jen z novinových fotografií. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

"Špinavá" stylizace a etnický hudební motiv pomáhají k jakýmž-takýmž emocím, kterých navzdory 6-ti minutové délce Inarritu dokázal vyloudil poměrně dost. Akorát, že Clive Owen znal pasažéra pár minut, mi jeho reakce přišla hodně přestřelená. Krom toho, zde jde především o příběh a nádherné BMW X5 stojí na vedlejší koleji. ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Inarritu sice neni muj favorit, ale v ramci The Hire natocil v porovnani s ostatnimi zdaleka nejserioznejsi a nejpusobivejsi kus. Dechberouci story skvele hrajiciho postreleneho Stelana Skarsgarda rozlozena do tak kratke stopaze podporena live metodou a vytecnou hudbou si zada respekt. Nakonec nejlepsi dil. 8/10 ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

inarrituova reklama na bmw ma najvacsi presah a tema spolu s pribehom tu prerasta na rozdiel od ostatnych filmov serie aj samotny produkt, nie je to uz len seria akcnych exhibicii moznosti jedneho z modelov bmw, ale minipribeh s celou svojou stavbou, navyse tu herci mali priestor aj hrat - a aj ho vyuzili ()

mohamedsfinger 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem netušil, že se jedná o akci BMW, a tak mě naprosto ohromilo, jak se stím Iňárritu dokázal vypořádat a upřednostnil příběh před zdůrazněním auta. Tím si zachoval tvář opravdouvého umělce a dal prostor i hercům vypořádat se se svými rolemi více než dobře. Navíc kamera a dokumentární styl podtrhují přesah tohoto filmu někam dále za hranice "reklamy". ()

Zajímavosti (1)

  • V tomto díle řídí Clive Owen BMW X5 3.0i. (Listeroman)

Reklama

Reklama