Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (51)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Opravdu nemám rád spin-offy, ještě jsem neviděl žádný, který by nebyl o dost slabší než dílo, ze kterého se odštěpuje. Což je i případ Peacemakera, u kterého mi od prvního traileru až do konce série štvalo , jak je oproti Suicide Squad brutálně podfinancovaný a lokace mi místy přišly jak z nějakého sit-comu. Zároveň pro mě James Gunn není úplně tvůrčí jistota a v některých dílech to do sebe zapadlo lépe, jinde hůře, tu čtvrtou hvězdičku zachránilo až finále, kde je poměrně pěkná akční sekvence. Vtipy na mě fungovaly tak jeden z pěti a vůbec nejvíc mě štvalo brutální překopání charakteru Peacemakera, tedy ono polidštění, aby jeho vlastní seriál vůbec dával smysl. Se sledováním jsem si dal na čas a nechápal jsem v jistých kruzích docela vyhajpovanost seriálu, ale zkrátka jsem to bral tak, že někomu ten humor sedl více. Stokrát radši bych si dal Sebevražedný oddíl 3 a klidně od Gunna, ale když už to bylo natočeno, tak se furt jedná o tu lepší část tvorby jinak stálé mdlých originálů HBO MAX (neplést s HBO). ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Gunnův Suicide Squad mě nadchnul, takže jsem se do Peacemakera pouštěl s chutí... Ze začátku jsem ale nebyl zrovna ohromen. Hlavní problém byl nejspíš v humoru, až moc dialogů prostě působilo příliš nuceně a nepřirozeně, rádoby witty banter, co většinou jde Gunnovi o dost lépe. Taky všechny ty vedlejší postavy mě ze začátku vůbec neoslovily (Cenův Peacemaker je ale bez debat boží). Dá se ale říct, že se to s každou epizodou zlepšovalo a u posledních dvou jsem se fakt divil, jak moc jsem si to najednou užíval. Jo a asi to ani nemusím psát, ale ta úvodní znělka je excelentní. Nakonec asi s přimhouřenýma očima 8/10 ()

Reklama

LizianShaw 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem z Peacemakera asi tak stejně nadšený jako z THE Suicide Squad. Seriál má docela v pohodě charaktery a akci, ale ten dialog? Gunn na sto honů, tj. pokud si vzpomenete na jakoukoliv sexuální narážku či část těla, je na 100% jisté, že ji Gunn použije. Naštěstí je John Cena docela charismatický a i přesto, že jsem se nesmál skoro vůbec, každá epizoda rychle odsýpá. Intro jsem na začátku moc nemusel, ale rozhodně se jedná o jedno z těch nejoriginálnějších a nestává se v komiksech moc často, abyste viděli hlavní hrdiny tancovat, takže jsem si ho nakonec zamiloval. Když ale vidím na internetu reakce, že se jedná o nejlepší seriál, který překonává i Daredevila... takoví lidé se můžou jít zahrabat. Vigilante FTW. 85% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Punisherovi, jediny dalsi komixak, ktory ma bavil. Sice je protipolom vaznosti, ale ta absurdnost, obcas vyborne vystavane one-linery a vtipne premisy tomu dodavali stavu. Naviac, charakter Vigilante-ho mi hned prirastol k srdcu a jednoznacne dominuje vsetkym postavam. Zaver je naviac velmi vydareny a kvalita komedialnej casti nie je trapna. Co velmi kvitujem. Cena je chlapak v 44 rokoch a toho hromotlckeho "jednobunkovca" zahral vyborne. Odporucam. Rozhodne nadpriemer, aj ked komixom nefandite. 70% ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduše řečeno, pokud se vám líbilo Gunnův Suicide Squad, pak budete u Peacemakera spokojení. James Gunn nám servíruje jeden z nejlepších komiksových seriálů, který má svůj styl a já chci víc takových projektů! John Cena v hlavní roli exceluje a předvádí, že jako herec je daleko všestrannější než Dwayne Johnson. Fakt jsem překvapený jako moc mě Cena baví. Celý herecký casting nemá chybu a takový Freddie Stroma aka Vigilante si to krade pro sebe. Gunnův rukopis se nezapře a opět dochází k ujetému, šílenému stylu, kde není chvíle nudy. Neustále zábavná show, kde na mě 95% humoru fungovala bezvadně a u každé epizody jsem se smál několikrát nahlas. Vytknout možná můžu finální dvě epizody ( btw jsou úžasný ), kde se Gunn mohl utrhnout víc ze řetězu. Ale i tak jsem velmi spokojený, jen jsem chtěl víc. Na další sérii se neskutečně těším. Eagly! 9/10 BTW intro je naprosto boží a nikdy jsem ho nepřeskočil. To se mi u žádného jiného seriálu nestalo :-) ()

Galerie (73)

Zajímavosti (27)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (VášaVF)

Reklama

Reklama