Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent CIA Sonni Griffith (Wesley Snipes) cestuje do Polska, aby tam odhalil překupníka zbraní a překazil prodej jaderné bomby. Griffitha ale někdo prozradí a končí ve vězení…, ze kterého je ale rychle propuštěn z jediného důvodu. Čeká ho další mise: doprovod překrásné Rusky Nadi do Spojených států. Griffith brzy zjišťuje, že statečná Nadia prchá před tím samým obchodníkem se zbraněmi, kterého on měl v úmyslu zničit. Uchránit Nadiu nebude snadné. Jen ona totiž ví, kde je ukrytých 30 milionů dolarů určených na nákup jaderné bomby. A když někdo ze CIA prozradí identitu Griffitha a Nadi i místo, kde se nacházejí, čeká je smrtící boj s krutým protivníkem, ve kterém musí zachránit nejen sebe, ale celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Mierne sa čudujem Wesleymu, prečo ešte berie takéto role, alebo žeby ho už inde nechceli? Mám pocit, že sa dostáva do partie "vybíjačov" ako sú Stallone, Van Damme, Seagal a podobne, a pritom by podľa mňa dokázal zahrať aj niečo vážne. Detonátor je dosť slabá vyvražďovačka, potešia vtipné hlášky medzi Wesleym a Silviou, na ktorej "nenaaranžovanej" podprsenke asi väčšina mužského obecenstva nechávala celý čas oči :-) ... ale konečné resumé je asi také, že jeden krát a dosť a aj ten jeden raz bol ako dva. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Hnusné, nechutné a levné béčko, které stačí vidět pouze jednou, akorát se u toho naštvat, že tím člověk ztrávil 90 minut svého života .Prvotřídní ukázka filmy, který maří celkové jméno jednoho herce! Wesley "Blade" Snipes nemá snad zapotřebí hrát v takovýhlech sračkách. Když pominu debilní a 100 krát viděný scénář, tak dobře málo filmů je originálních. Ale to, jak je vidět, že je to natočeno za co nejméně peněz, co to šlo, je opravdu zločin. A jestli si tvůrci mysleli, že když tam bouchají luxusní auta jako BMV a nebo Audi do vzduchu, že to bude vypadat alespoň trošku draze, tak mně tím nepřečůrají. Ty auto byli rok výbroby někde v rozmezí 1980 až 1990, tudíž jsou to auta, která patří na vrakoviště a nebo do dementního filmu. Akční scény jsou příšerně sestříhané a celkově působí dost hrozně. Vrátím se ale k Wesleyemu. Během filmu se mi chtělo několik set krát vykřiknout z plného hrdla pouhé: PROČ?! Proč herec nadprůměrných kvalit má zapotřebí hrát v něčem takovém, na co si za 30 minut ani nevzpomenu. Proc?! Nechápu to! Jestli to půjde takhle dál, tak dopadne jak prase tlusté Steven Seagal a myslím, že hvězdě jako je Snipes by to nepřál nikdo. Každopádně Dentonátor nechci v životě vidět a kdo se o něm přede mnou zmíní, tak budu počítat do deseti, abych se zachoval klidně a mohl jsem s tím člověkem pokračovat v konverzaci na zcela jiné téma. 1* za to, že mám rád Snipese! ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem ani nečekal, že to může být tak slušné.. tedy slušné na **. Dobrovolně bych si to podle všeho nepustil, ale vesměs nijaký scénář vynahradí solidní akční scény i pohled na půvabnou Silvii Collocu. Wesleyho Snipese jsem před časem odepsal, tady ale dokazuje, že mu nálepka charismatického bouchače sedí i v pokročilém věku a s pořádnými daňovým trably na krku. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze uz aj Wesley Snipes sa tymto filmom dostal tam, kam aj Seagal, Lundgren alebo Van Damme. A to medzi lacne akcne filmy, kde este aj vybuch auta je pouzity pocitacovym ohnom, alebo iny vybuch je tak ziarivy, ze na obrazovke vidim len bielu ziaru a nic ine. Jednoducho aj celkom slusne akcne sceny, su pokazene zlym strihom, ani jediny krat tu nie je pouzity spomaleny zaber, co podla mna dost filmu skodilo. Proste, kde su nahanacky burajucich alebo vyletujucich aut do vzduchu, zelam si aspon kusok zpomaleneho zaberu z dvoch perspektiv. Jedine, co ma tu potesilo boli bitky, ktore Snipes ovlada stale slusne, len skoda, ze ich tam nebolo viac. Ja Wesleymu zelam, aby sa vyhybal lacnym produkciam odohravajucich sa hlavne v Bukuresti a aby mal stastie na kvalitnejsie kinofilmy......20.05.2008 ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Žoviální úsměv a podivuhodná herecká kreace Wesleyho Snipese ze začátku filmu dává tušit, že by nemuselo jít o obyčejné prachem zašlé béčko… leč tomu tak… skutečně není. Po netradičním úvodu jsme vhozeni sice do exotického rumunského prostředí, ale se stejnou klišovitou zápletkou, kterou známe už pravděpodobně od dob a začátků amatérského filmu. Naštěstí, že Wesley nezapomněl nic ze svého zabijáckého umění a poměrně brutální scény se zajímavými krvavými efekty trošku zvednou výsledný dojem, ale proboha, vám ještě takové scény imponují? Mně tedy ne, jakkoliv se snažím být proti a přistupovat k filmu odlehčeně, tak to prostě a jednoduše nejde. Brak… ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • 31. července je datum narození napsané v osobní složce Sonniho Grifita, což je také skutečné datum narození Wesleyho Snipese. Neodpovídá pouze rok – Snipes se narodil roku 1962, zatímco ve složce je uvedeno 1969. (HellFire)

Reklama

Reklama