Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eddie Murphy v akční sci-fi komedii o Měsíci plném hazardu.  Píše se rok 2087. Na Zemi byly zakázány všechny druhy hazardních her, a tak se novým rájem všech vášnivých hráčů stal Měsíc, kde začaly růst kasina a herny jako houby po dešti. Jeden z mála prosperujících podniků, kde je hazard zakázán, provozuje dobrodruh a pašerák Pluto Nash. Když však odmítne návrh Rexe Cartera, který chce jeho podnik koupit a proměnit v doupě hazardních her, dočká se odplaty. Podnik exploduje a v následné přestřelce se podaří uniknout jen Plutovi, zpěvačce Dině a starému robotovi Brunovi. Rozhodnou se odhalit pravdu o Carterovi a jeho zločinech, současně však musejí prchat před jeho zabijáky. Ani úkryt na odvrácené straně Měsíce jim nepomůže, a tak skončí v Carterově sídle. Pokud Pluto něco rychle nevymyslí, zemřou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nebýt mě, nikdy by nezpíval !!" - "Ty jsi učil Tonnyho zpívat ??" - "Ne, ukecal jsem jednoho chlapa, aby mu nalil do krku kyselinu.." ;) Vypadá jako pes Pluto, štěká jako pes, jmenuje se Pluto, ale přesto to není pes Pluto, když navíc ani megaprůserem zavánějící projekt, natočený vlastně jen za účelem pohonění vlastního trika a především ega, nevyčenichá.. Kdo je to ?? No, Eddie Murphy přece !! ;) Velmi špatný film mistra Underwooda vlastně nakonec jen předznamenává ten nevyhnutelný pád kdysi velké akční hvězdy do hollywoodského hnoje plného všech těch Norbitů a podobných zrůdností, z něhož Eddie jen sem tam vystrčí hlavu.. John Cleese zde však přes svoji doslova miniroli tradičně skvostný.. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nehodnotil bych to vyloženě jako filmový odpad. Samotný kabátek je dosela slušivý (přeci jen 100 miliónový rozpočet je 100 miliónový rozpočet). Ale je NESKUTEČNÉ, nakolik je film s takovým obsazením i prostředím nudný. Není otřesně debilní, nebo třeba nevkusný, jenom extrémně nudný. Za celou dobu jsem se zasmál tak pětkrát... ()

Reklama

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy byl počátkem 80. let považován za výrazný talent na poli americké komediální scény, měl dar bezprostřednosti, improvizace a pohotovosti. Působil jako nezkrotný živel a zdálo se, že má zaděláno na dlouhou hvězdnou dráhu ve filmovém průmyslu. Jenže ouha, po několika úspěšných snímcích přišla účast ve filmech, co způsobovaly spíš rozpaky a posléze i útrpné úšklebky. Eddie neprokázal dobrý úsudek a ochotně se hrnul do projektů, které na dálku zaváněly průšvihem, a jeho sebevědomí hraničilo s arogancí. Pluto Nash je dokonalá ukázka toho, co pohřbilo jeho ambice. Nevtipná komedie, kde se přeplácanost setkává s nevkusem a kde není čeho se chytit. Zoufale nefunkční, nudný film. Celkový dojem: 10 %. ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Opět se potvrdilo, že jakmile se ve filmu objeví někdo z klanu Baldwinů, tak je to propadák. Když se k tomu ještě přičte tragický scénář, který vypadá jako parodie Austina Powerse, tak to nezachrání ani Murphy a ani další plejáda skvělých herců v čele s Johnem Cleesem. Murphy už bohužel filmově jen paběrkuje:((( ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy je smutný případ bývalého komika, který si stále myslí, že někoho zajímá. Tohle sice není jeho nejhorší film, ale vzhledem k rozpočtu a k účasti celé řady skutečně dobrých herců, je to i tak pořádný průšvih. John Cleese, Illeana Douglas či Peter Boyle ale dokáží podat slušný výkon, i když jim přitroublý scénář a průměrný režisér házejí klacky pod nohy. Za zmínku stojí i hudba, která zní jak z vysokorozpočtové akční komedie, tedy z něčeho, čím tenhle snímek nejspíš chtěl být. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme sa objavil aj Alec Baldwin, ktorý však v záverečných titulkoch nefiguruje. (Svadbos)

Reklama

Reklama