Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nedaleko havaruje letadlo a sourozenci Liv, Elja a Kiano se s ostatními z kmene Origines dostanou do zajetí Vran, které hledají mocný atlantský artefakt. (Netflix)

Recenze (8)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl mne moc nezaujal, možná to bylo postavami, neb ani s jednou jsem nebyla sto, se nějak naladit na stejnou notu, možná chudým vizuálem a co rozhodně stálo za houby, byly dialogy. Příběh diváka do děje moc neuvádí, celé to působí dosti splašeně a neuceleně. Akce dobrá. prozatím dvě a půl hvězdy, uvidíme co dál. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uběhlo deset minut a já cítil odpad. Postavy naprosto strašné (jakmile přehrávající bizardní existence na podpatcích začala německy mluvit o nadvládě nad Evropou neubránil jsem se smíchu) a provedení spíš tak průměr. Co mi naprosto chybělo je vtažení do příběhu. Něco co mě bude motivovat tomu dát několik hodin života... prostě to co jiné seriály bez potíží zvládnou. Protože jestli tohle mě být ten správný pilot co “navnadi” a prodá to nejlepší, bude to tragédie... ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netflix rules - po útoku Severnej Kórei na USA sa rozpadá Európska múmia a po Čiernom piatku (so super zľavami) nastáva apokalypsa...a mladý chlapec sa dozvie že z východu prichádza veľké nebezpecenstvo (asi Putin, možno Fycco alebo Hlas ľudu...). Trochu irónie v komentároch nezaškodí, rozbeh nie je zlý ale podobne ako v dánskom Daždi je jasné že cielovkou sú teeanegeri (tí majú stále veľa času pozerať seriály) a pochopiteľne sa musia točiť aj filmy či programi určené aj pre nich. Celkom príjemné prostredie, tajomná kocka, zlé vrany a hrozba z východu však môže osloviť aj zrelšie publikum ale toto ma bližšie k Hunger games či Maze runner ako k Mad Maxovi. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl postapokalyptického sci-fi seriálu, který se odehrává v rozvrácené době roku 2070 mi připomíná jakýsi mix Mad Max a Hry o trůny a Netflix to propaguje jako nějakou naději, ale mne to moc neuchvátilo. Vlastně jsem na to koukal spíš proto, abych poznal nějaké české tváře, když se to natáčelo u nás, ale já nikoho nepostřehl, ani Karla Dobrého, ani Sáru Sandevu. Na mnoha místech mi to přišlo jako levná produkce a ten vizuál nebyl originální a zápletka s havarovaným létajícím talířem nebylo něco, na co bych byl zvědavý v dalším dílu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama