Reklama

Reklama

Zpráva z vesmíru

  • Japonsko Učú kara no messédži (více)

Obsahy(1)

Fanúšikova Star Wars, pozor! Uchu kara no messeji je japonským klonom prvého dielu vemírnej ságy. Pokojná planéta Jellucia je obsadená rasou Gavanas. Samozrejme sa s tým nechce zmieriť, tak do vesmíru vyšle odvážnu princeznú a osem posvätných orechov, ktoré sa majú dostať do rúk iba vyvoleným. Stane sa a začína boj nielen proti imperátorovi, ale tiež boj za záchranu planéty Zem. Pripravte sa na kozmickú loď riadenú dreveným kormidlom či na svetelné biče, nechýbajú zoskoky z vesmíru padákom a zvukové efekty pripomínajúce ZX-Spectrum. (Jimbopepo)

(více)

Diskuze

stub

stub (hodnocení, recenze)

Souhlas, SW jsou samozřejmě svou propracovaností jiná liga. Ale přece... "Vědecká fikce" ve svém pravém slova smyslu především "odhaduje" co nejvěrněji budoucí vývoj a klade do popředí právě fyzikální modely (popř. vytváří alternativní fyzikální pravidla) apod. V tomto směru jsou SW také málo "sci" a hodně "fi";)

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

stub:? Máš jistě pravdu, zapomněl jsem dodat nadhled a nadsázku, ale když to není sci(ence)-fi(ction), co to tedy je, je pravda že nikdy nemůžeme vědět na jakých základech by fungovala vyspělá technická civilizace v řádu tisíců, statisíců ba dokonce miliónů let před námi, proto mi "Star Wars" jako zas takový nesmysl nepřipadají, těch chyb tam bylo dle mého úsudku daleko méně...

Reklama

Reklama