Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Starosta města Sunny Dale se rozhodne zbavit se rodiny Flodderů. Pošle celou rodinu do New Yorku, aby se zúčastnila mezinárodního setkání. Jak se s touto změnou rodina Flodderů vypořádá? V New Yorku se zapletou do delegace ruských mediků a jejich průvodce Werner je zatčen policií. Rodina Flodderů to ve velkoměstě nemá vůbec jednoduché. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Martin741 

všechny recenze uživatele

len o trochu slabsi film nez podcenovana jednicka. Flodderovi - holandski obyvatelia vidieka su tentokrat v New Yorku - no a neboli by to Flodderovi, keby sa neucastnili kopy nedorozumeni, ich zlozvyky posobia v New Yorku hodne rusivo, no a nechyba rvacka s cernochmi. Zaujimava rodinka, a slusny priemerny film- komedia : 60 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

V tomto pokračovaní sa rodina Flodderovcov ocitne v Amerike, kde sa dostane do vtipných situácií, ktoré je dosť identické s tými z originálu. Sú tu nové vtipy, ktoré fungujú, ale väčšinou sa tvorcovia skutočne spoliehali na to, že publikum má nízke očakávania a chce viac toho istého. Čo hádam nie je obzvlášť hlúpy krok. Ak sa vám páčila prvá časť, bude sa vám páčiť aj pokračovanie. 5,5/10 ()

Reklama

pytlik... 

všechny recenze uživatele

To bylo od režiséra nezodpovědný, takhle sebrat Špindírům jejich esenci. Neboť co jsou Nietzsche bez Zarathustry, bílek bez žloutku, Kant bez mravního zákona a čtyři tankisté bez Šaryka? Nic. Stejně jako Špindírovi bez nahoty. ()

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl a asi se bez ní obejdu. Jediné, co diváka nemravu zaujme je nepuritánské pojetí... Inu, Holandsko. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama