Reklama

Reklama

Kaňon divokých koček

  • Kanada Escape From Wildcat Canyon (více)

Obsahy(1)

Jedenáctiletý Pete Flint odlétá na prázdniny s dědečkem v malém letadle, jeho rodiče musejí nejdřív zajet do New Yorku a později se k nim mají připojit. Po hodině letu dojde k nehodě, pilotovi Tullymu se podaří nouzově přistát, ale je těžce zraněný. Dědeček s Petem se vydávají pro pomoc směrem ke Kaňonu divokých koček. Musejí si ale pospíšit, brzy se má začít vypouštět přehrada a část kaňonu bude zatopena. Dědeček je navíc diabetik a má u sebe léky jen na dva dny. Tully se mezitím pokouší opravit vysílačku a přivolat pomoc. Brzy se rozbíhá pátrání po pasažérech, ke kterému se připojují i Petovi rodiče. Dědečka a Peta čekají cestou různé překážky: sněhová bouře, útok pumy i vlků. Nakonec přijdou i o batoh se zásobami a dědečkovými léky... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

nash. 

všechny recenze uživatele

Věcně pojaté televizní drama, které nestojí ani na efektním zobrazení divočiny ani na dech beroucím dobrodružství, ale spíš na realistickém vyprávění o vztahu dědy a vnuka, kteří se po havárii malého letadla vydávají divočinou hledat pomoc pro zraněného pilota. Dennis Weaver je výborný v každém gestu i výrazu a v malém Michaelu Calozovi má uvěřitelného spoluhráče. A i když se začne ukazovat, že děda možná nebyl za války jen obyčejný kuchař, jak všem vždy tvrdil, zůstává film i při postupném odhalování jeho minulosti příjemně civilní a při zemi. ()

Reiner 

všechny recenze uživatele

Bohužel, tohle mne neoslovilo. zejména pojetí mi připadá takové nudné, bez inspirace a hlavně bez nějakého zvratu. Všechno je nalajnované od počátku a tak zkušený v oboru pozná oč tam jde a jaký bude další, mnohdy dramaticky se tvářící, děj. Takže u mne pouze ** ()

Reklama

Sykon 

všechny recenze uživatele

Ničím nepřekvapující "drama", jehož největším kladem je to, že mě ničím (tak moc) neurazilo. Ale jinak jde o klasický televizní rodinný film, u kterého po deseti minutách může člověk v klidu odejít od obrazovky, protože přesně ví, jak to bude dál. Film od filmu se liší jen v detailech a prostředí. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Postarší penzista, vdovec, letí malým súkromným lietadlom so svojim jedenásť ročným vnukom do New Yorku. Lenže počas letu dôjde ku nehode a lietadlo sa zrúti uprostred zasnežených hôr. Našťastie sa im obom podarí tento pád prežiť bez zranenia. Ďalej však musia bojovať o svoje životy uprostred neľútostnej divočiny. Znie to celkom zaujímavo, až na to, že scenár ku tomu filmu musel napísať úplny pomätenec. Nie je možné, aby starý diabetik a mladý sopliak vyviazli z takejto situácie živí. Nevadí im krutá zima, dohrizú ich vlci, zlaňujú strmé skaly, brodia sa ľadovou vodou a silným prúdom, spia na snehu, nemajú čo jesť, dedovi chýba inzulín... no absolutný nezmysel, totálny nonsens. * ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama