Reklama

Reklama

Ve ztřeštěné komedii se Mike Myers představuje jako guru Pitka, Američan vychovaný indickými guruy (Ben Kingsley a Omid Djalili), který se vrací do Spojených států, aby zde rozjel byznys osobního kouče v oblasti mezilidských vztahů. Jeho neortodoxní metody jsou však vystaveny zkoušce poté, co musí urovnat milostné lapálie a následný profesní kiks slavného hokejisty (Romany Malco), kterého opustila žena kvůli úhlavnímu sokovi, sportovci jménem Jacques Grande (Justin Timberlake). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Meyersův humor v tomhle filmu je za hranicí dobrého i špatného vkusu. Je prostě někde úplně mimo. Neříkám že jsem se nudil, ale taky jsem se nebavil tolik, jak jsem čekal. Camea jsou hodně dobrá a Jessica Alba je roztomiloučká, že už to víc nejde. Dobrej je ten indickej sidekick. Zato postava Justina Timberlakea je využita tak na 10% a přitom z trailerů měla obrovskej potenciál. Nebylo to špatný, ale Austin Powers by dal guru Pitkovi na prdel kdykoli a kdekoli. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Už od první úchylné nařážky v titulkách se mi nadzdvihlo obočí a slezlo až půl hodiny po vypnutí přehrávače....tenhle film jsem stačil vstřebat za 20 minut rychlosledu... smazal na něj sebemalichernější vzpomínku. Po letech zůstává jen pitomě se culící Alba, odporně vysekanej frantíckej knírač Justin Timbersnake a trotl Mike (snad za tuhle íčovinu dostal neslušnej balík). ()

Reklama

rozbris 

všechny recenze uživatele

Mike Myers nemá na můj vkus moc dobrý humor, ale co se mi rozhodně líbilo, když Mike a Romany Malco spolu zpívali - to bylo dost dobrý, klidně by mohli založit kapelu. Jessica Alba byla jako vždy "very hard". A byl jsem překvapen že zpěvák Justin Timberlake taky hraje, pořád jsem si říkal komu je ten týpek podobný....a on to byl fakt Timberlake;-) ()

Vodny 

všechny recenze uživatele

Od začátku jsem si říkal, hlavně ať to není blbost. Po pár minutách jsem si říkal, ona to je kravina, sakra. Jenže pak mi to postupně začalo docházet. Humor je zde dvojí - naprosté kraviny a pak ten Myersovský, nad kterým musíte přemýšlet. Není to tak, že by vás donutil se smát, ale připraví vám k tomu podhoubí a vy se nad tím textem musíte zamyslet. Cvak. Za 3 vteřiny vám to dojde a vy si řeknete: "To je chytré." Sice se tolik nesmějete, ale spíše ho obdivujete, jako ty lidi ve filmu, protože zkratky a hrátky se slovy DRAMA, INTIMACY (In To Me I See), Nowhere->Now-Here vás prostě dostanou. Nebo aspoň mě dostali. Takže, buď guru Pitku potřebujete (já asi jo) nebo ne. Jo a Timberlake a Kingsley jsou úžásný postavičky. Marishka Hargitay. ()

Slarque odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté dno. Mike Myers je buď takový magor nebo tak sjetý, že mu to třeba připadalo vtipné. Ale co ti ostatní? Proč se téhle trapárny účastnili? Včetně řady celebrit, které představovaly samy sebe. Je tu pár dobře natočených hokejových sekvencí, ale nic s Myersem v záběru nefunguje. A ten chlap je tam skoro pořád. Uvažoval jsem o jedné hvězdičce, ale vlastně nevím za co. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (10)

  • Snímek se umístil na 3. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (Zodd)
  • 7 nominací na nejhorší film roku. (cariada)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama