Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (875)

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Smutný odraz naši společnosti jakým směrem směřuje a cílem je jen bohatství za které si ovšem člověk život nekoupí.

plakát

Icarus (2017) 

Trochu jednostranné, ale vzhledem kdy film vznikl pochopitelné. Co se mi ovšem velice líbí je citát: "Říci pravdu v období všeobecné lži je revoluční počin." George Orwell

plakát

K2 vlastní cestou (2020) 

Povrchně odvyprávěno. Skvělý dokument o ženě, která má hory jako “koníček” a dala so toho vše apod. Co bych ale vypíchnul ale nijak nesnižoval výkon naši horolezkyně, je výkon šerpů, kteří expedici doprovází 😉

plakát

Wonder Woman (2017) 

U tohoto kousku DC komiksovech jsem si tak trochu uvědomil, že jsem z toho už asi "vyrostl." Nebýt Chrise Pine a Wonder Woman sexy oblečku (ve filmu jde vidět, že i herečce Gal Gadot je v tom oblečku trochu zima) tak stěží bych dal jednu hvězdičku. Děj je tak nelogický, sem tam až moc zpomalený, chabý a místy i nudný. Stačí přetrpět svět amazonek, skouknout konec filmu a to bohatě stačí udělat si obrázek. Trochu se bojím, jak bude vypadat pokračování, protože mají co dohánět ;-)

plakát

Halloween (2018) odpad!

Tohle si zaslouží jen komentář, abych mohl varovat všechny ostatní. Film tak akorát pro masové vrahy, protože o nic než o vraždy tam nejde....

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Shrnuto podtrženo 3-mi body : 1) velice úžasný výkon DiCapria a Johnaha 2) zkrátil bych jemně stopáž filmu 3) Hmhmhm... tuc tuc, hmhmhm... tuc tuc, hmmmhmmmhmm hmm hmm hmm hmm hmhmh... ou jé - mi bude dlouho znít v uších ;-)

plakát

2 zbraně (2013) 

Velice příjemná akční-krimi-komedie s velmi dobrým hereckým obsazením (kdybych měl hodnotit herecké umění tak Wahlberg - ***** a Washington - ****). Shrnul bych to jedním slovem - bravo!

plakát

Wolverine (2013) 

Hugh Jackman by měl popřemýšlet, zda bude pokračovat v samotných filmech Wolverina s takovýmto "blbým" scénářem a lacinými triky, protože jestli to půjde takto dále, bude nejspíš příští film jeho poslední ;-)

plakát

Carrie (2013) 

Stephena Kinga mám rád, ale tohle mě neoslovilo....;-)

plakát

Krvavý diamant (2006) 

Ikdyž jsem chlap, co by neměl brečet, slza mi ukápla. Jen škoda, že zůstává jen u filmu a činy na záchranu se nedějí ;-)