Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyčejné lidské příběhy o tom, co nás trápí, co hledáme a nenalézáme jsou vyprávěny s nadhledem a okořeněné trefnou situační komikou. Samozřejmě nechybí i ta správná dávka nefalšované romantiky a sentimentu. Ve filmu Přání Ježíškovi se ukázkově rozkmotřená rodina znovu a znovu snaží usmířit. Nezodpovědný floutek, jehož životní náplní je obšťastňování žen, zjišťuje, že existuje i otcovská a partnerská odpovědnost. Spokojenému manželskému páru, kterému zdánlivě nic nechybí, postaví osud do cesty malou uprchlci z dětského domova. Úspěšný a sebevědomý manažer svou spřízněnou duši už našel, ale představit ji rodičům, je pro něj noční můra. Dva osamělí lidé, kteří už rezignovali na štěstí a hledání toho pravého, možná dostanou ještě jednu šanci. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (189)

mira007 

všechny recenze uživatele

Jako příznivec domácí tvorby se snažím vidět vždy něco pozitivního na našich filmech, takže tady dám hvězdu za nadprůměrné obsazení, ale jinak je tahle romantická komedie absolutně bez vtipu, vše se jede přes jakousi křeč na sílu, podle zahraničních vzorů. Plné klišé, předvídatelné a úděsně hloupé a to tak, že mám pocit, že tvůrci dělají idioty i z diváků. Závěr jakože vycucaný happy end. Hlavně u paroháče Langoše jsem zvědavý jak by mu ta rodinná idylka vydržela dlouho. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Mohl bych s potěšením konstatovat, že se konečně podařilo natočit první skutečně funkční český vánoční film, který neuráží, ale dokonce potěší, jenže to by ten film nesměl být jen tupě doslovnou kopií skvělého polského originálu - Noc plná zázraků (2011). Navíc kopií, která nepřidává vůbec nic nového, nic navíc, nic čeho by se mi nedostalo v lepším provedení už v původním polském filmu. ()

Reklama

Sebastianek1 

všechny recenze uživatele

Polská Noc splněných přání v českém podání mě nepřesvědčila a není to o Krajčovi, kterého nemusím, protože on hrát umí kvalitně. Problém je celý koncept, kostrbatost, kameňáková, řachanďácká trapnost. Když dva dělají to samé, není to to samé. Pan Arnošt Goldflam byl výborný jako vždy, mám ho moc rád, za něj hvězda. Duo paní Holubová a pan Dušek- standardní klasika, jeden smích, Maximová je milá. Tím to hasne. Kdo zná origoš, nadšený asi nebude. Poláci si tuhle vánoční parádičku natočili krásně, divák nemá potřebu řešit iracionální momenty, které v naší verzi vyznívají dost blbě, kdežto v polském filmu chytnou nejednoho za srdce. Další pokračovací vývary jim taky dobře nedopadly, ovšem jednička je hezká. Tu doporučím. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Kopie polské Noci plné zázraků, s čímž jsem tedy počítal, proto zde nedávám suverénně odpad. Tím, že znám polský originál docela dobře, jsem hlavně zkoumal, jak moc se kopírovalo a co si česká sestava vymyslí svého a to mě docela bavilo. Kulisy Brna byly taky moc fajn. Jinak ale nic světaborného, polský originál zůstává pořád lepší, ale pro českého neznalého diváka, jako proč ne... Vánoční atmosféru to má a herci to vyloženě nemrví :) 60% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Sváteční Špilas vztahová mozaika. Originalita, sympatičnost postav, reálnost, Krajčovo herectví, navození atmosféry, přirozenost…..všechno na bodu mrazu. Tuzemská kinematografie a romantické komedie….to by se snad mělo zakázat nějakou vyhláškou a jedno, že Marta Ferencová krok po kroku zkopírovala úspěšný polský snímek. Prskavky dohořely, dárky byly rozbaleny, koledy dospívány, je čas čekat na další Polívkovou. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (9)

  • „Přání Ježíškovi přináší spletenec několika příběhů, které se mohou stát kdykoliv a komukoliv z nás,“ uvedl producent Adam Dvořák. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno