Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí posezení u vína, tentokrát s počítačem. Film Mladé víno byl natočen v přímé závislosti na divácky úspěšné předchozí dva: Bouřlivé víno a Zralé víno. V komediálně laděném příběhu je důležitým aktérem počítač, kolem kterého se vlastně točí všechny události. Je spolehlivý, výkonný, ale nevyužitý. Jeho další budoucnost je tedy v rukou těch, kteří s ním zatím neumějí zacházet. Opět s hereckým koncertem Vladimíra Menšíka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (108)

J R C Pecuchet 

všechny recenze uživatele

Nejslabší film z celé trilogie. I přes vynikající hetecké obsazení nedosahuje snímek kvalit filmu " Zralé víno ", který osobně považuji za nejzdařilejší z celé trilogie. Herecké esa jako Vladimír Menšík, Jiří Sovák, František Filipovský, Iva Janžurová a další se pomalu vytrácejí ze scény a hlavní pozornost je upřena jinam. Další důkaz toho, že i vynikající herci nemohou zachránit dosti podprůměrný scénář. Hudba opět Karel Svoboda ()

Ombak▼Penari odpad!

všechny recenze uživatele

"Jestli z něj bude předseda a zajistí nám světlou budoucnost, tak je jedno, jestli je náš otec nakonec vlastní nebo nevlastní..." Při převratných událostech v každodenním životě JZD mi často hrůzou a napětím tuhla krev v žilách. Musím si příště pustit něco lehčího. Ikdyž, pravda, pořád je to méně nestravitelné než první díl. ()

Reklama

Dimo 

všechny recenze uživatele

Sódruzi, to by bylo, aby nebylo kvalitního socialistického člověka, co to s náma myslí tak dobře, na všecko dohlédne, sem tam prohodí nějaký ten politicky korektní vtípek, že, přidá konstruktivní kritiku a i na tu lásku, v onom zarputilém budování socialismu zbude. Sice k sobě muž a žena čuchnou až po výměně kopy levicových názorů a schovaní za kytkou šeříku, ale co, na to není čas, když vám pořád někdo hází klacky pod nohy a krade eN Dé na traktora ze skladu. To se pak těžko buduje sódružky! No ale my se nebojíme ničeho a šecko dobře dopadne. ()

klúčik 

všechny recenze uživatele

Ja mám filmy režiséra V.Vorlíčka rád. Tento tretí diel tzv. vínarskej trilógie je poctivo urobený. Pamätám sa, že kino bolo plné a na narážkach tipu (transvestita - co, politiku do toho netahej) sa schuti zasmialo. Ja keď sa dívam na tento film v prvom rade vidím už chorého V.Menšíka a stále už len sediaceho F.Filipovského. Mňe sa moc páčil výkon J.Somra. No musím konštatovať , že je to len priemerná komédia - škoda. 65%. ()

Marator 

všechny recenze uživatele

Vladimír Menšík, Božidara Turzonovová, Jiří Sovák, Iva Janžurová, Josef Abrhám, Pavel Nový, Josef Větrovec, František Filipovský, Bronislav Poloczek, Josef Somr, Václav Sloup, Ivana Andrlová, František Němec, David Schneider, Vítězslav Jandák, Ivan Vyskočil, Martina Gasparovičová-Bezoušková, Otto Šimánek, Jan Kuželka, Pavel Trávníček, Jana Synková, Jan Kraus, Jiří Lábus, Adolf Filip, Alena Procházková, Radoslava Stupková-Boháčová, Ivana Vávrová, Žofie Veselá (Kanyzová), Miloš Vávra ..............................................ani všichni tito herci z nichž většina je klenotem českého filmu, nemohla zachránit tuto politicky angažovanou hloupost. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Když místopředseda Janák (Vladimír Menšík) budí opilého Ovečku (Josef Somr) a vylévá mu rum do odpadu, oba si přirozeně tykají. V ostatních scénách, před i po, Ovečka Janákovi vyká. (pjotri)

Reklama

Reklama